Naomi Campbell și Janet Jackson i-au întors spatele lui Diddy, acuzat de viol

21 noiembrie, 2023

Divele de culoare au șters fotografiile care le-au fost făcute la petrecerea de 54 de ani a lui Sean 'Diddy' Combs, după ce acesta a fost acuzat de agresiuni sexuale.

Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg

În urma acuzațiilor de abuz sexual formulate împotriva rapperului de către fosta sa iubită, cântăreața Janet Jackson și supermodelul Naomi Campbell i-au întors spatele lui Sean Diddy Combs, ștergând de pe conturile lor de Instagram fotografiile făcute cu ele la petrecerea de 54 de ani a producătorului.

Cântăreața, în vârstă de 57 de ani, și supermodelul, în vârstă de 53 de ani, au petrecut cu rapperul la Diddy's din Lavo, Londra, săptămâna trecută, și au postat câteva instantanee pe conturile lor de Instagram. Cu toate acestea, în urma scandalului sexual, cele două dive de culoare au eliminat fotografiile de pe rețeaua de socializare și nici nu-i mai răspund la telefon.

Decizia lor a venit la o zi după ce Cassie, în vârstă de 37 de ani, al cărei nume real este Casandra Ventura, a afirmat într-un proces intentat la New York că fostul ei soț a violat-o, a abuzat-o fizic și psihologic și a traficat-o sexual, obligând-o să facă sex cu prostituate sub privirile lui, în timpul relației lor de peste zece ani - toate acestea fiind negate cu tărie de rapper.

Page Six a relatat că nici Janet Jackson și nici Naomi Campbell nu au vrut să comenteze motivul pentru care au șters imaginile de pe rețelele de socializare, dar se pare că ambele vedete vor să evite să fie implicate în vreo discuție legată de Diddy, după ce acesta a fost acuzat de viol.

Diddy a ajuns la o înțelegere amiabilă cu fosta soție

Pentru a nu ajunge la închisoare, artistul și-a pus avocații să găsească o soluție rapidă și eficientă, pentru ca imaginea sa să fie afectată cât mai puțin. Așa se face că, în ciuda scandalului, Cassie, care a avut o relație cu multe certuri și despărțiri cu Combs, între 2007 și 2018, a ajuns, totuși, la o înțelegere cu fostul soț, ca totul să se finalizeze pe cale amiabilă.

Diddy, care se declară nevinovat și care a fost, la un moment dat, și partenerul lui Jennifer Lopez, a declarat: „Am decis să rezolvăm această problemă pe cale amiabilă. Îi doresc lui Cassie și familiei ei tot ce este mai bun. Dragoste.”

Cassie a spus într-o declarație că, procedând în acest fel, a obținut "un anumit nivel de control" asupra procedurilor, mulțumindu-le totodată familiei, fanilor și echipei de avocați pentru sprijinul acordat pe tot parcursul cazului.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg