Negru la unison! Au fost sexy pe covorul roșu al Globurilor de Aur, însă toate au purtat negru. De ce?

Hollywoodul a făcut front comun din nou! De data aceasta, divele covorului roșu au făcut rabat de la culorile stridente, vii în favoarea negrului, din dorința de a demonstra solidaritate într-un protest tăcut vizavi de faptele producătorului Harvey Weinstein și nu numai.

Câteva dintre divele serii: Angelina Jolie, Catherine Zeta-Jones, Mariah Carey, Nicole Kidman.

Actrițe precum Angelina Jolie, Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Reese Witherspoon sau Meryl Streep au profitat de ocazie pentru a străluci în rochii de seară, negre, extrem de elegante, semnate de cei mai talentați designeri din industrie.

Angelina Jolie a strălucit într-o creație Atelier Versace

Deloc surprinzător, starurile hollywoodiene n-au ales nici măcar o rochie care să aparțină brandului Marchesa, deținut de partenera de viață înstrăinată a perversului de la Hollywood.

Jessica Biel, într-o ținută Dior

Au fost, însă, vedete care n-au vrut să susțină mișcarea și au purtat, într-o seară marcată de discursuri puternice împotriva abuzurilor de orice fel, ținute în culori vii. De exemplu, Blanco Blanca și Barbara Meier. Cele două fie n-au fost la curent cu dress-code-ul sugerat, fie n-au fost de acord cu această idee, ceea ce nu e greu de crezut, dat fiind faptul că și Rose McGowan, una dintre cele mai puternice voci împotriva lui Harvey Weinstein, a susținut că nu e timpul să se poarte negru și să se ia parte la un protest tăcut.

Catherine Zeta-Jones, într-o creație Zuhair Murad
Margot Robbie într-o rochie semnată de casa de modă Gucci

Într-o altă ordine de idei, au fost dive ale micilor ecrane care au strălucit aseară, la cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur, ținută la The Beverly Hilton, iar noi ne vom delecta, în cele ce urmează, cu aparițiile lor pe covorul roșu! Haideți să le vedem pe cele care au respectat dress-code-ul, dar care au reușit și să aibă o apariție de vis!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA