Nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, a devenit mamă la 33 de ani, alături de soțul ei, care are 65

11 martie, 2024

Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, se bucură de venirea pe lume a primul ei copil cu soțul ei, Michael Lewis. Pe rețelele de socializare a și a postat o imagine adorabilă cu bebelușul ei.

kitty spencer jpg

S-a aflat că nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, a devenit mamă alături de soțul ei, Michael Lewis. Kitty, în vârstă de 33 de ani, care este cel mai mare copil al fratelui Dianei, contele Charles Spencer, a dezvăluit pe rețelele de socializare marea veste, sărbătorind prima sa zi a mamei.

În dreptul unei fotografii în care apare pe o plajă legănându-și bebelușul de bucurie, ea a scris în descriere: "Este bucuria vieții mele să fiu mămica ta, micuțule. Te iubesc necondiționat. La mulți ani de Ziua Mamei pentru cei care sărbătoresc astăzi". Cu părul fluturându-i în vânt, în timp ce purta un costum de baie alb, Kitty Spencer nu a dezvăluit însă dacă are o fetiță sau un băiețel. 

Așadar, deocamdată nu se cunoaște sexul sau numele copilului. Într-o altă fotografie, ea a arătat doar mâna copilului ei. Rapid, Lady Kitty Spencer a fost bombardată de mesaje de felicitare din partea fanilor. Acesta a inclus un comentariu de la sora ei, Amelia Spencer, care a spus: "Cel mai perfect înger din lume". Fratele ei, Samuel Aitken, a adăugat un emoji cu o inimă, în timp ce prietena ei Emma Weymouth a adăugat o serie de emoji-uri cu ochi de inimă.

Lady Kitty Spencer este verișoară primară cu prinții William și Harry, ceea ce înseamnă că nou-născutul ei va fi verișoară de gradul doi cu prințul George, Louis, Archie și prințesele Charlotte și Lilibet.

Kitty a devenit mai întâi cunoscută pentru că a făcut parte din scena socială de elită timp de mulți ani, dar a luat decizia de a lua o pauză și de a se concentra pe alte lucruri. În prezent lucrează ca model pentru Dolce & Gabanna și s-a căsătorit cu multi-milionarul sud-african Michael, în vârstă de 65 de ani, în urmă cu trei ani.

Cuplul s-a căsătorit la Villa Aldobrandini din Frascati, în Italia, la o somptuoasă vilă de țară care privea spre Roma, în iulie 2021. Cei doi au fost nevoiți să își amâne nunta timp de doi ani din cauza Covid-19, dar când au putut în sfârșit să se bucure de nunta visurilor lor, sărbătoarea a durat trei zile. Printre participanți s-au numărat vedeta pop Pixie Lott și marchiza de Bath. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg