Network One Distribution lansează primele smartphone-uri Serioux

14 februarie, 2014

Network One Distribution, lider pe piaţa românească de distribuţie a produselor electro-IT, lansează primele smartphone-uri Serioux, phablet-ul Symbiosis X4 de 6 incişi smartphone-ul Whisper X2 de 5.8 inci.

Network One Distribution, lider pe piaţa românească de distribuţie a produselor electro-IT, lansează primele smartphone-uri Serioux, phablet-ul Symbiosis X4 de 6 incişi smartphone-ul Whisper X2 de 5.8 inci.

“Am început dezvoltarea gamei de produse Serioux în anul 2006, iar portofoliul a evoluat natural în acord cu evoluţia pieţei şi cu cerinţele formulate de clienţi. Anul acesta consolidăm prezenţa Serioux pe piaţa din România prin dezvoltarea gamei de tablete, segment pe care vizăm poziţia de lider, dar şi prin lansarea primelor phablet-uri şi smartphone-uri din portofoliu”, declară Oana Barbu, Director Comercial, Network One Distribution.

Phablet-ul Serioux Symbiosis X4 dispune deun ecran generos de 6 inci, IPS, la o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Phablet-ul este dual-sim şi oferă posibilitatea alocării personalizate a numerelor de telefon către un anumit sim, pentru o utilizare simplificată. Procesorul Quad Core cu frecvenţă de 1,2 GHz şi memoria RAM de 1 GB DDR3 asigură puterea de calcul necesară pentru rularea cursivă a sistemului de operare, dar şi a aplicaţiilor suplimentare, fie cele preinstalate (SeeNow, Zonga, Taxi Meridian) fie cele descărcate din magazinul online Play.

Noul phablet Serioux Symbiosis X4 vine echipat cu sistem de operare Android 4.2. Phablet-ul dispune de conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth, iar modulul GPS integrat permite folosirea acestuia pentru navigare atât în mod pietonal, cât şi pentru autoturism. De asemenea, Serioux Symbiosis X4 dispune un slot de card micro SD, ieşire micro USB şi ieşire audio stereo 3,5 mm. Dispozitivul este echipat cu două camere foto, una frontală de 2MP, utilă mai ales în cazul utilizării aplicaţiilor de video call şi una de 8MP, plasată pe spate, cu care utilizatorii pot realiza filme sau fotografii, pe care le pot încărca rapid pe reţelele de socializare.

Smartphone-ul dual-sim Serioux Whisper X2 completează gama de produse mobile Serioux. Similar phablet-ului Symbiosis X4, modelul Whisper X2 oferă posibilitatea de a aloca preferenţial numerelor de telefon către un sim sau altul, pentru apelare imediată, fără să mai fie nevoie de alegerea reţelei de telefonie mobilă chiar înaintea apelului. Smartphone-ul cu ecran TFT de 5,8 inci dispune de procesor Dual-Core cu frecvenţă de 1,2Ghz şi memorie RAM DDR 3 de 512 MB.

Serioux Whisper X2 dispune de un spaţiu de stocare de 4Gb, iar slotul micro SD permite extinderea acestuia până la 32 de GB. Conexiunea Wi-Fi şi Bluetooth oferă posibilitatea de sincronizare a telefonului cu diverse dispozitive mobile, iar modulul GPS intergrat oferă o mai multă libertate persoanelor dinamice, care călătoresc foarte mult. Ieşirea audio stereo şi conectivitatea prin USB transformă smartphone-ul într-un centru mobil de divertisment.

Network One Distribution oferă, pentru brandurile proprii Serioux, HEINNER şi Horizon, serviciul de Pickup & Return şi a extins garanţia la 3 ani, beneficii care întăresc poziţia acestor brand-uri pe piaţa din România şi oferă avantaje multiple consumatorului final.Recente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg