Unul dintre cei mai în vogă artiști din lume, rapperul Tyga, vine la festivalul Neversea

21 iunie, 2022

Mai sunt 15 zile până la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. Organizatorii vin cu noutăți și anunță line-up-ul complet pentru toate scenele festivalului, unde vor urca peste 150 de artiști din peste 20 țări din Europa, SUA, America de Sud și Egipt.

tyga profimedia 0455931270 jpg

Timp de 4 zile și 4 nopți, între 7 și 10 iulie, zeci de mii de oameni vor trăi cea mai frumoasă poveste de la malul Mării Negre, cu apusuri și răsărituri deosebite pe plajă, cu artiști și DJ-i din întreaga lume, care aduc în România genuri, stiluri muzicale și culturi diferite de pe mapamond.

Rapperul fenomen Tyga este cap de afiș în această vară la cea de-a patra ediție Neversea și vine pe mainstage cu un concert special.

DJ-ul și producătorul spaniol Danny Avila revine în iulie la malul mării cu un show electrizant. Lista DJ-ilor de pe mainstage estecompletată de Arias, DJ Dark & Mentol, Madeon (DJ Set), Manuel Riva și Partydul Kiss FM& WRS (Special Guest).Tot pe scena principală vor urca și artiști români de top precum Delia, Carla’s Dreams, Smiley și The Motans.

NVS   full lineup   1080 x 1080 png

Trio-ul fenomen de la One True Singer, format din Rareș, Adi și Erika Isac, vine pentru prima oară în această vară la festivalul Neversea. Programul pe zile va fi dezvăluit în curând.

Până atunci, artiștii naționali și internaționali care vor urca pe cea mai mare scenă a festivalului sunt: Alan Walker, Alesso,Alexandra Stan, Arias, Azteck, B Jones, Black Eyed Peas, Brennan Heart, Carla’s Dreams, Danny Avila, Delia, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Dark & Mentol, Don Diablo, KSHMR, Madeon DJ Set, Manuel Riva, NERVO, Nicky Romero, One True Singer (Rareș, Adi, ErikaIsac), Parov Stelar, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest), Quintino, Smiley, Steve Aoki,Tchami, The Motans, Timmy Trumpet, Tujamo, Tyga, Ummet Ozcan, W&W și ZHU.

Tyga este unul dintre cei mai urmăriți și ascultați rapperi din lume. În vârstă de 32 de ani, artistul american are zeci de milioane de fani pe rețelele sociale și sute de milioane de ascultări pe platformele de streaming. Situat în top 10 chart-uri mondiale, Tyga are în palmares Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record și o nominalizare la Grammy.

La MTV Music Awards, rapperul a fost selectat la categoriile Best US Act, FavoriteRap/Hip-Hop Artist, World's Best Male Artist și World's Best Entertainer of the Year. Piesa Taste este unul dintre marile succese ale rapperului american. După lansare, a ajuns direct pe locul 8 în Billboard Hot 100, fiind primul cântec de Top 40, de după ,,Ayo" (2015), la care a lucrat cu Chris Brown.

Cea de-a patra ediție Neversea are loc între 7 și 10 iulie, la Constanța. Fanii pot cumpăra bilete de o zi sau abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de festival, online, de  pe https://neversea.com/tickets/.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg