Nici după 8 luni de iubire intensă nu se pot dezlipi în public. Cuplul Bennifer a făcut senzaţie la meciul Lakers-Celtics

9 decembrie, 2021
1 fotojet 14 jpg jpeg

Atracţia meciului Lakers-Celtics nu a fost jocul în sine, ci tandreţurile dintre Ben Affleck şi Jennifer Lopez. Nu se pot dezlipi unul de altul.

Cele două vedete au făcut deliciul publicului, împânzind reţelele sociale cu instantanee ale manifestărilor lor de afecţiune. Sunt poate mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez au fost numai un zâmbet pe durata meciului, în timp ce i-au văzut pe LeBron James & Co. cum au bătut Boston, 117-102, în nou numita sală Crypto.com arena, fostul centru Staples.

În timp ce artista în vârstă de 52 de ani şi actorul în vârstă de 49 de ani erau în mari tandreţuri în public, fanii acestora s-au pus pe creat conţinut pe Twitter: comentarii şi meme-uri cu starurile care se giugiulesc. Căci efectiv, toată seara s-au giugiulit. Lopez a purtat o ţinută din denim şi botine negre şi şi-a lăsat părul desfăcut, în timp ce Affleck s-a îmbrăcat la fel de lejer, cu o haină neagră peste un hanorac, jeanşi şi ghete.

Cei doi îndrăgostiţi nu fac economie la gesturile de iubire. De când s-au împăcat, din luna aprilie a acestui an, au fost deseori surprinşi îmbrăţişându-se şi sărutându-se. Şi le stă minunat!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg