Nici nu zici că e însărcinată! A făcut furori în costumul de baie, la plajă!

Are 29 de ani și face parte din echipa ”Îngerașilor” Victoria`s Secret. A luat, desigur, o pauză imediat după ce a defilat în cadrul show-ului de la Shanghai, dat fiind faptul că burtica a început să fie vizibilă și nu i-a mai permis să poarte lenjerie intimă pe podium.

Se bucură, așadar, de această perioadă minunată din viața ei, iar aproape îi stau prietenele ei, colegele de podium, dar și partenerul de viață, Hermann Nicoli, cu care mai are un băiețel în vârstă de un an și două luni, pe nume Anaca.

V-ați prins, vorbim despre Candice Swanepoel, cea pe care paparazzi au surprins-o din nou în ținute revelatoare, la plajă, afișând o siluetă fără cusur, deși e deja în al doilea trimestru de sarcină. De altfel, în costum de baie, de la spate, nimeni n-ar zice că modelul e însărcinată. Candice se bucură de un posterior bombat și de o siluetă ca trasă prin inel, deși burtica începe să se facă văzută.

Candice e însărcinată cu al doilea copil

Aici, la plajă, Candice își petrecea timpul cu buna ei prietenă și model Doutzen Kroes și soțul acesteia, Sunnery James. Din peisaj lipsea, însă, afaceristul israelian Hermann Nicoli, partenerul de viață a lui Candice, care, cel mai probabil, era prins cu treabă în țara natală.

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA