Nick Cannon îl provoacă pe Eminem la o întrecere rap

8 iunie, 2016
Nick Cannon Eminem jpeg

Fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey pune la bătaie 100.000 de dolari pentru această provocare.

Nick Cannon vs. Eminem

Cannon a venit cu propunerea de întrecere rap la Premiile BET în mai, oferind 100.000 de dolari pe Twitter oricărui rapper dispus să intre într-o astfel de competiţie cu el, în cadrul galei de pe 26 iunie. Cannon l-a rugat pe fostul prieten al lui Kylie Jenner, Tyga, să îi fie oponent, însă rapperul l-a refuzat.

Recent, ├«ntr-un interviu recent acordat jurnalistului Tim Westwood, Nick Cannon a vrut s─â arate c─â se simte at├ót de sigur pe calit─â┼úile lui de MC (maestru de ceremonii), ├«nc├ót ar putea concura cu oricine, dar a lansat provocarea direct c─âtre Eminem. "Sunt ├«nc─â gata! ├Äncerc s─â-l g─âsesc. Unde este?" a declarat Cannon. "Noi vom fi ├«n Statele Unite pentru premiile BET. Am 100.000 $, preg─âti┼úi pentru o ├«ntrecere cu oricine, dar trebuie s─â fie cineva care poate pune la b─âtaie 100 de mii ... Am ajuns s─â ├«l provoc ┼či pe Tyga, dar el nu a vrut. M-am dus la Slaughterhouse. Am f─âcut-o ca ├«n Mortal Kombat. Am spus c─â ├«i voi lua pe to┼úi la r├ónd pentru a ajunge la cel mai bun."

Rivalitatea dintre Nick Cannon ┼či Eminem e de notorietate. Problemele dintre ei dateaz─â din 2009, c├ónd  fosta so┼úie a lui Nick, Mariah Carey, a debutat piesa "Obsessed", care avea versuri dedicate rapperului din Detroit. Eminem a reac┼úionat atunci cu piesa "Warning Shot", iar ca urmare a acestui schimb de replici in versurile propriilor lor piese, Nick Cannon, pe vremea aceea fiind so┼úul c├ónt─âre┼úei, a continuat s─â ├«l atace pe Eminem ├«n toate felurile posibile. Eminem, ├«ns─â, a tot refuzat s─â reac┼úioneze.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg