Nick Cannon visează la al 13-lea copil. Pe cine a pus ochii acum ”armăsarul” de la Hollywood?

11 aprilie, 2023

Excentricul amant de la Hollywood toarnă gaz pe foc și pare că nu se oprește aici. Și-a propus să ”lucreze” la al 13-lea urmaș.

Alături de fosta soție Mariah Carey
Alături de fosta soție Mariah Carey

Fostul soț al artistei Mariah Carey i-a înfuriat pe religioși, după ce a spus că va primi câți copii vrea Domnul, el nefiind însurat și neavând nicio problemă să lase mai multe femei însărcinate în același timp. S-a întâmplat deja, în trecut.

Pe cine a pus acum ochii Nick Canon?

La doar câteva zile după ce Taylor Swift s-a despărțit de iubitul ei Joe Alwyn după șase ani, Nick Cannon a dezvăluit că i-ar plăcea să aibă al 13-lea copil cu ea.

Taylor Swift GETTY (4) jpg

Nick Cannon, în vârstă de 42 de ani, are 12 copii cu șase femei diferite, iar luni a participat la The Howard Stern Show, unde gazda emisiunii l-a întrebat dacă a terminat cu concepția.

„De fiecare dată când răspund la această întrebare, nu sunt sigur că spun un adevăr”, mărturisește cu candoare Nick Cannon.

El se declară mulțumit de cei 12 copii pe care îi are. Stern a plusat și l-a întrebat cu ce femeie i-ar surâde să mai facă o odraslă.

Nick Cannon a râs și a spus că deja vizualizează titlurile de presă care îi vor prelua declarațiile. Însă starul își asumă și mărturisește că se simte foarte atras de Taylor Swift și că ar face un copil cu ea și mâine.

Acum, bărbatul chiar ar putea avea o șansă, căci blondina se află într-o situație vulnerabilă.

Nick Cannon face parte din tagma celor mai prolifici tătici de la Hollywood.

Pe 17 octombrie 2022, fostul soț al divei Mariah Carey și-a binecuvântat nou născutul în biserică împreună cu LaNisha Cole, mama micuței de numai patru săptămâni, Onyx Ice. Ceremonia a avut loc după ce cel de-al nouălea bebeluș al lui Nick a primit amenințări cu moartea de la diverși descreierați.

Pe rețelele sociale, s-a trecut de la glumele despre virilul star, care a primit cadou un ATM cu prezervative și-a făcut reclamă la băuturi denumite Vasectomie, la instigări deplasate. Ceea ce nu înțeleg cei sătui de știrile despre nesfârșita extindere a familiei Cannon e că vedeta TV este tată de carieră. Dacă-i urmărești paginile online, îl vezi doar la botezuri, ședințe foto cu nou-născuți, baby shower-uri și filmări în camera copiilor. Te și întrebi când mai are timp să conceapă atâtea progenituri! Cumva găsește el timp și modalități de-a convinge câte o splendoare de model să accepte să-i ducă numele mai departe fără ca ea să poarte vreo verighetă pe deget.

Omul nu crede în monogamie și practică relațiile deschise cu mare succes, pentru că celebrul tătic are 12 copii!

Pe de altă parte, delicata Taylor Swift a avut o relație lungă și cât se poate de discretă cu actorul britanic Joe Alwyn și mulți îi așteptau mai degrabă la altar. E greu de crezut că intempestivul Nick Cannon ar putea fi vreodată genul candidei soliste.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg