Nick Cannon vrea să reia relația cu Mariah Carey. Ce fantezii are starul

14 iulie, 2022
nic11 jpg

Un romantic fără speranță! Nick Cannon și Mariah Carey s-au despărțit în 2014, cu doi ani înainte ca divorțul lor din 2016 să fie finalizat, dar, conform prezentatorului The Masked Singer , ea va fi întotdeauna marea lui iubire.

Mariah Carey și Nick Cannon au șocat lumea când s-au căsătorit pe plaja din Bahamas în 2008, după doar câteva săptămâni de relație. Cântăreața fusese căsătorită anterior cu directorul executiv Sony Tommy Mottola și mai avea câteva relații publice cu starul de baseball Derek Jeter și muzicianul Luis Miguel, dar povestea ei de dragoste cu Nick, care era atunci cel mai bine cunoscut pentru emisiunea lui de la MTV, a surprins.  Cei doi s-au îndrăgostit pe platoul unuia dintre videoclipurile lui Mariah, iar basmul a continuat câțiva ani. Au devenit părinți de gemeni pe 20 aprilie 2011, dar s-au separat în 2014 și și-a încheiat divorțul în 2016.

Cannon a vorbit sincer despre fosta sa căsătorie eșuată și despre o posibilă reconciliere în podcastul The Hottee Talk Show. 

Deși a recunoscut că actualul iubit al lui Carey, Bryan Tanaka , este „uimitor” cu copiii săi  și ai vedetei pop, gemenii de 11 ani, Moroccan și Monroe, și „respectă” relația lor, Cannon nu exclude ideea  de a reaprinde această dragoste într-o zi.

"Asta este fantezia mea. O voi iubi mereu ", a mărturisit el.  Nu voi avea niciodată o dragoste ca cea trăită cu Mariah”.

nic2 jpg

Cannon a explicat, de asemenea, că, deși este deschis la idee, are sentimente amestecate.

„A fost literalmente ca un basm cu Mariah, așa că aș prefera să rămână doar așa, apreciez acea fantezie, pentru că, dacă încerc să mă întorc și nu e același lucru, aș spune: „La naiba, am încurcat-o”, a continuat el. „Dar, dacă aș avea ocazia, dacă ar fi așa cum a fost, aș fi acolo”.

Nick a recunoscut că își dorește ceva serios după ce a eșuat lamentabil în relații.  “M-aș căsători cu cineva care poate poate să mă înțeleagă și să mă sprijine. Și dacă voi putea găsi vreodată pe cineva care știe să mă accepte prin toată nebunia mea , prin tot haosul și toxicitatea mea, probabil că aș putea rămâne toată viața lângă acea persoană”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg