Nick de la N&D, accident la filmări. A fost nevoie de intervenția medicilor

11 august, 2022
nic7 webp

Primele zile de antrenamente la bazinul olimpic de la Bacău au venit şi cu o primă accindentare pentru Nick (N&D) la Splash! Vedete la apă, show ce va avea premiera în această seară la Antena 1. Ca să își poată continua pregătirea dinaintea saltului făcut pentru concurs, artistul a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

 La filmări a fost prezentă și fiica lui, care este atât susținătorul său numărul 1, cât și  principalul său critic.

Nicolae Marin sau Nick (N&D) are rău de înălțime și la filmările celui mai răcoros show al verii „l-a însoțit“ un ghinion desprins parcă dintr-un scenariu pentru o comedie. El s-a lovit puternic la brațe în timp ce cobora una dintre scările aflate între platformele bazinului. Toate acestea s-au întâmplat pentru că a ignorat sfaturile antrenorilor, care le-au spus concurenților în repetate rânduri să coboare scările cu fața la trepte, nu cu spatele la ele.

„Fix două minute înainte, antrenorul ne-a zis: «Nu coborâți în față, așa, pe scări! Coborâți cu spatele, pentru că așa este safe (n.r.: sigur)». Nick, băiețașul, a zis el că știe mai bine ce face. Și a coborât cu fața și s-a lovit, săracul“ , a povestit Irisha. „Din ce-am înțeles, când îl strigam pe Nick, italianul, Nick de la N&D a căzut pe scări“, a declarat şi Cătălin Cozma, antrenorul cunoscutului artist.

accident1 jpg

O parte dintre antrenamente, dar și săritura executată au fost înregistrate de fata cântărețului, cea care îl ajută cu postările pe social media şi care i-a fost alături în fiecare zi la filmările de la Splash! Vedete la apă. În vârstă de 15 ani, Andreea Marin are o relație minunată cu celebrul ei tată, care a împlinit 45 de ani pe 30 iulie. Și, ca în orice relație bazată pe sinceritate și încredere, cei doi se ceartă adeseori, însă, se împacă foarte repede. „E enervantă, mă scoate din sărite foarte repede, dar ne și împăcăm foarte repede“ , a mărturisit NiCK, în vreme ce fiica sa a completat: „Cea mai enervantă persoană pe care am putut să o întâlnesc vreodată în viața mea. Deci, nu există om mai enervant.  O să aveți o mare surpriză, pentru că și-a schimbat tactica. O să fiți șocați“.

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
AFIS FILM  jpg