Nico, la OK! TV: "O ador pe Iulia Albu!" VIDEO

31 decembrie, 2018
1 nico iulia albu ok tv jpg jpeg

Deşi primeşte critici la rubrica de "poliţie a modei", artista nu se supără, înţelegând că "fiecare trebuie să-şi facă datoria". Uite ce spune despre Iulia Albu, dar şi despre cine se ocupă de imaginea ei.

Pentru interviul cu Nico, Dana Săvuică a mers prima oară într-un studio de înregistrări, unde a găsit-o pe artistă la pupitrul de sunet.

Întrebată pe ce sume cântă sau dacă are un barem financiar anume, Nico a spus că: "Am cântat şi gratis şi nu pun preţ pe asta. Pentru că dacă mi-a plăcut omul acela şi a avut nevoie de mine şi poate n-a avut - sau poate o să aibă în altă viaţă sau în alt timp, şi o să-mi dea atunci, că pe mine mă vede Dumnezeu - am zis: "Da, domn'e, vin şi-ţi cânt, că-mi face plăcere. Eu nu cânt doar pentru nu ştiu ce bani, nu. Asta e o chestie care ţine de fiecare şi de sufletul lui." 

Cu proiecte constante în muzică şi în teatru, cu o familie frumoasă, Nico mai are un vis: să pună în scenă propriul concert. Şi, dacă ar fi să facă un concert tribut, aşa cum a făcut Aurelian Temişan in memoriam Aurelian Andreescu, Nico ar alege un tribut pentru Whitney Houston. "Nu ştiu câtă lume ar veni la un spectacol tribut Whitney Houston. Cred că ar veni mai mulţi la un concert dedicat unei cântăreţe de muzică românească, decât străină. Eu sunt fan Celine Dion şi Whitney Houston, deocamdată nu m-am gândit la o interpretă româncă."

"Eu cu Temişan sunăm extraordinar de bine împreună. Ştii cât de bine ne completăm ca voci? Uneori, parcă îmi doresc să nu se mai termine, să cântăm, să cântăm până dimineaţă. Contează foarte mult chimia dintre voci."

Pentru că are o fiică foarte frumoasă, Alexandra, Dana Săvuică a vrut să afle de la Nico dacă i-a moştenit talentul: "Îi plăcea muzica, dar îi era şi teamă, pentru că ea, la un moment dat, mi-a zis: "Dacă eu o să vreau să fac muzică, tu n-o să-mi fii profesor niciodată". Şi asta pentru că eu sunt foarte rea. Muzical, da, sunt foarte rea şi n-aş putea să învăţ un copil să cânte dacă n-are talent nici 50%, nu am răbdare. Nu sunt diplomată, sunt foarte tăioasă. Bine, vorbim despre când era adolescentă, acum are 28 de ani. Atunci îşi vedea mai mult de şcoală, eu eram de cele mai multe ori plecată, vara o luam cu mine - până să înceapă şcoala, deci până să facă 7 ani, iarna ea mergea cu mine 6 luni la munte şi 6 luni la mare. Deci copilul meu a fost cu mine de la câteva zile. Dar nu-şi doreşte şi nu şi-a dorit niciodată."

Interesant este că Alexandra nu-şi doreşte ca mama ei să cânte la nicio petrecere a ei. "Apropo de nuntă, mi-a spus: "Tu, la mine, n-ai să cânţi niciodată! O să mergem pe plajă doar eu, tu, surorile tale, mamaie, eu şi soţul meu. Şi tu să-mi cânţi mie? Nu, o să am DJ." Noi de multe ori am fost invitate la petreceri şi, bineînţeles, că eu n-am scăpat fără să cânt, iar ea nu concepe cum să nu stau doar ca invitată. Dar noi aşa ne distrăm, artiştii."

Pe de altă parte, fiica ei adoră să fie în culise, ca stilist personal. "A terminat Dreptul, vrea să-şi facă o afacere... Ea vrea să se ocupe de mine. De câteva luni bune, ea s-a ocupat de imaginea mea şi vrea să facă un atelier de croitorie şi o să fie o surpriză... Ea vrea să fiu cool într-un anumit fel pe care ea îl vede, dar ea poartă XS, eu port L, deci nu se poate. Ea vrea ceva ce n-a văzut niciodată la mine, numai că eu sunt o tipă clasică, clasicul niciodată n-o să se demodeze. Mi-au plăcut întotdeauna lucrurile simple, nu-mi plac paietele, foarte rar, uie acum, de Sărbători, am o chestie argintie luată tot de ea, bineînţeles."

Vorbim despre alte vedete şi despre curiozităţile presei legate de vieţile lor, ba chiar şi de zvonurile lansate în media, Nico spune că "asta le e datoria. Uite, eu de exemplu, o ador pe Iulia Albu şi mi-a plăcut întotdeauna de ea. Pe cuvânt! Îmi place absolut tot, de la cum se îmbracă, la ce vorbeşte, la cât de haioasă este şi la ce bine joacă teatru. A vorbit şi despre mine, dar chiar nu m-am supărat. Eram foarte frumos îmbrăcată cu o rochie de la Irina Schrotter, era o rochie roşie de mătase, şi ea s-a luat de mine că aveam o panglicuţă, pe care o primisem la intrare şi n-aveam cum s-o dau jos. Şi am luat Bau, dar nu-l meritam, pentru că eram foarte bine îmbrăcată, cu părul foarte frumos, machiată, aranjată superbă eram, m-am simţit minunat, nu mi-a păsat. Dar ea şi-a făcut datoria."

Iată ce a mai dezvăluit Nico despre viaţa sa, la "E OK să fii vedetă?".Recente pe Ok! Magazine

Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg
ce ca ti de ski te protejeaza cel mai bine jpg
Garderoba de iarnă jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg