Nicolai Tand a deschis un restaurant cu mâncare bună pentru acasă

7 noiembrie, 2017
Nicolai Tand restaurant nou cu mancare pentru acasa (9) jpeg

Pentru cei care nu se pricep prea bine la gătit ori, pur şi simplu, nu au timp să-şi gătească acasă, celebrul Chef a inaugurat un restaurant cu livrare la domiciliu.

image

După ce a devenit un nume în zona restaurantelor de fine dining, Nicolai Tand, unul dintre cei mai populari chefi din România,  a deschis a deschis un nou business.“Nicolai” este despre mâncare bună şi gustoasă, accesibilă tuturor. Mâncare pe care o comanzi la birou sau în drum spre casă, mâncare pe care o iei la pachet în zilele cu multă treabă şi lucruri de rezolvat, mâncare pe care o pui rapid pe masă atunci când prietenii vin în vizită, mâncare pe care o poţi da copilului tău în zilele în care nu ai vreme să găteşti.

Preparatele din meniu şi-au păstrat gustul mâncărurilor româneşti, gustul copilăriei şi al meselor în familie, având în plus o savoare aparte oferită de stilul lui Nicolai Tand. Gogoşi de casă, orez cu lapte şi dulceaţă, zamă de pui cu tăiţei de casă, ciorbă de fasole cu afumătură şi pâine de mălai, porcheta la rotisor cu cartofi copţi în coajă  sau sandwich cu pastramă de vită sunt câteva din preparatele ce se regăsesc în meniul noului restaurant.

   

image image

„Sunt un om activ, mereu cu treabă şi pe drumuri. Sunt un om care iubeşte mâncarea bună, mâncarea gustoasă. Sunt un om care are mereu casa plină de prieteni şi cea mai mare bucurie e să stau cu ei la masă, la poveşti. Sunt un om de business, un tată care vrea să construiască ceva pentru copiii lui. Când m-am gândit la „Nicolai” am combinat toate aceste lucruri şi aşa a luat naştere acest restaurant. A fost un proiect pentru care am muncit enorm pentru că de fiecare dată când încep să construiesc ceva, mă implic în totalitate, dar a fost şi un proiect de suflet, pe care l-am clădit încet şi cu mare entuziasm, având-o alături şi pe Monica, soţia mea. Aici o să găsiţi o parte din mine, pentru că sunt reţete cu care am crescut, reţete ale copilăriei mele, aşa cum este pâinea de mălai, dar şi reţete pe care le-am învaţat de la prieteni dragi, care au avut bunăvoinţa de a-mi dezvălui din secretele lor. Reţeta pentru porcheta îi aparţine lui Luiggi, un italian stabilit la Baia Mare, un om senzaţional, alături de care am petrecut zile întregi pentru a ajunge la gustul perfect. La “Nicolai” veţi găsi şi o parte din voi, pentru că orezul cu lapte, gogoşile de casă sau fasolea bătută cu cârnaţi sunt nu doar gusturi care ne plac, sunt şi gusturi pline de amintiri”, povesteşte Nicolai Tand.

Pentru că detaliile fac diferenţa, Nicolai tine nu doar la gust, ci şi la calitatea preparatelor pe care le oferă. Carnea de porc şi cârnaţii sunt aduse săptămânal de la o măcelărie din Maramureş, iar murăturile servite sunt puse chiar de el. Reţeta şi trucurile le-a învăţat de la o bătrână de 80 de ani, de lângă Bucureşti, alături de care a făcut aceste pregătiri înainte de a deschide restaurantul.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png