Nicole Kidman, cea mai sclipitoare apariție

Este una dintre cele mai mari și mai apreciate actrițe de la Hollywood, câștigătoare a o mulțime de premii importante, a cărei carieră înfloritoare i-a adus un loc în topul celor mai mari nume din cetatea filmului. Nicole Kidman, în vârstă de 49 de ani, a fost imaginea eleganței supreme în timp ce a participat la o ceremonie de deschidere a unui hotel renumit Bodrum dintr-un oraș de pe coasta Mării Egee, Turcia.

Nicole a avut cea mai rafinată alegere.

Evident, actrița a fost sclipitoare și la propriu și la figurat, debordând de frumusețe și de rafinament într-o rochie strălucitoare, dar nu numai rochia a fost apreciată, ci și zâmbetul grațios care a însoțit-o pe tot parcursul evenimentului. Actrița cu un talent deosebit, recunoscut de toată lumea, a câștigat din nou inimile fanilor, dar și aprecierile cineaștilor pentru cel mai recent rol al său, în pielea personajului Celeste Wright în drama HBO Big Little Lies. Așa că a fost demnă de postul de gazdă la acest eveniment, urcând pe scenă pentru a prezenta.

Rochia sclipitoare a fost senzația serii.

Rochia pe care Nicole a purtat-o la acest eveniment a fost o bijuterie, o rochie tip sirenă cu decolteu adânc și o mulțime de accesorii aplicate – broderii cu mărgele, paiete și franjuri arginții, o creație în care a arătat senzațional la acest eveniment exclusivist. Format din două piese, outfit-ul a fost impresionant, mai ales că actrița a ales să poarte și o capă din același material, iar mai târziu a renunțat la capă pentru a-și etala decolteul perfect. În ceea ce privește bijuteriile, machiajul și coafura, Nicole a mers pe un look natural, cu părul strâns într-un cos lejer și un make-up discret, cu câteva bijuterii fine și sandale arginții cu toc înalt.

Foto: Hepta

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA