Nicole Scherzinger, superbă la o cină elegantă. Cu ce personalitate marcantă a ieșit în oraș cântăreața

10 august, 2022
Nicole Scherzinger jpg

Nicole Scherzinger a impresionat cu eleganța și frumusețea sa. Superba brunetă în vârstă de 44 a ieșit la un local elegant din L&A cu renumitul Sir Andrew Lloyd Webber, în vârstă de 77 de ani.

Vedeta Pussycat Dolls a fost impecabilă cu ținuta sa de seară, o rochie de culoarea șampaniei, cambrată pe corpul ei mlădios, și sandale aurii cu tocuri amețitoare. Diva și-a prins părul într-un coc lejer, cu câteva șuvițe buclate lejer pe margine.

Efectiv a captat atenția tuturor cu ținuta sa prețioasă. Și Nicole are de ce să fie mândră, căci corpul său adolescentin nu are fir de grăsime, ci doar fibră musculară, grație multor ședințe de fitness pe care le practică regulat.

În 2016, bruneta l-a supărat pe Sir Andrew Lloyd Webber, după ce a decis să se retragă din distribuția faimosului musical de pe Broadway, Cats. La vremea aceea, Nicole și-a motivat decizia fiindcă revenea în Marea Britanie, pentru a-și relua rolul de jurat X Factor.

La vremea respectivă, Sir Andrew i-a mărturisit lui Anne McElvoy de la The Economist că era furios pe cântăreață, fiindcă îl dezamăgise.

Acum, cei doi s-au împăcat și au ieșit împreună la o cină elegantă, unde probabil că au mai pus la punct planuri de viitor.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg