Nicole Scherzinger, superbă la o cină elegantă. Cu ce personalitate marcantă a ieșit în oraș cântăreața

10 august, 2022
Nicole Scherzinger jpg

Nicole Scherzinger a impresionat cu eleganța și frumusețea sa. Superba brunetă în vârstă de 44 a ieșit la un local elegant din L&A cu renumitul Sir Andrew Lloyd Webber, în vârstă de 77 de ani.

Vedeta Pussycat Dolls a fost impecabilă cu ținuta sa de seară, o rochie de culoarea șampaniei, cambrată pe corpul ei mlădios, și sandale aurii cu tocuri amețitoare. Diva și-a prins părul într-un coc lejer, cu câteva șuvițe buclate lejer pe margine.

Efectiv a captat atenția tuturor cu ținuta sa prețioasă. Și Nicole are de ce să fie mândră, căci corpul său adolescentin nu are fir de grăsime, ci doar fibră musculară, grație multor ședințe de fitness pe care le practică regulat.

În 2016, bruneta l-a supărat pe Sir Andrew Lloyd Webber, după ce a decis să se retragă din distribuția faimosului musical de pe Broadway, Cats. La vremea aceea, Nicole și-a motivat decizia fiindcă revenea în Marea Britanie, pentru a-și relua rolul de jurat X Factor.

La vremea respectivă, Sir Andrew i-a mărturisit lui Anne McElvoy de la The Economist că era furios pe cântăreață, fiindcă îl dezamăgise.

Acum, cei doi s-au împăcat și au ieșit împreună la o cină elegantă, unde probabil că au mai pus la punct planuri de viitor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg