Nicoleta Luciu, val de critici dure, după o prezentare recentă. Diva de odinioară pare de nerecunoscut

7 aprilie, 2023
FotoJetLuciu jpg

Ce-ați făcut cu Nicoleta Luciu? Divă odinioară, acum este aspru criticată pentru un lucru de altfel normal, trecerea timpului.

Singura ”vină” a Nicoletei Luciu pare a fi acceptarea unei colaborări, așa cum a făcut-o de nenumărate ori. Căci hainele din colecția pe care a prezentat-o par să o îmbătrânească.

Nicoleta Luciu (1) jpg

Nicoleta Luciu a stârnit numeroase critici în online și a fost acuzată că ”și-a pierdut luciul”. Da, este firesc, anii nu iartă pe nimeni, nu-i așa?

Peste cine trec anii și poate rămâne neschimbat?

Nu este nimic în neregulă cu Nicoleta Luciu, este aceeași femeie frumoasă și senzuală, cu o doză în plus de maturitate.

De exemplu, și soția lui Dani Oțil, mult mai tânăra Gabriela Prisăcariu pare mult îmbătrânită, purtând haine din aceeași colecție.

Gabriela Oțil ea jpg

Colecția controversată, care a obținut un val de critici, aparține creatoarei de modă Liza Panait, iar internauții s-au întrecut în comentarii negative: ”Sincer, cred ca doamna Liza vrea sa ne testeze ochii și gusturile.” ”Demodat, fără gust!” ”V-a suparat Nicoleta si v-ati razbunat?” ”Oribilă si ținuta si coafura!”

Mulți s-au întrebat cum de a acceptat Nicoleta Luciu să prezinte o asemenea colecție în care predomină catifeaua și detaliile florale, mult prea multe în combinație cu un asemenea material.

Coafura într-adevăr nu o avantajează deloc pe Nicoleta Luciu, nici stilul vestimentar propus. Tot ce s-a dorit a fi o reclamă la produse s-a transformat într-un șir de critici nesfârșite, atât pentru creatoarea Liza Panait, cât și pentru modelul Nicoleta Luciu.

Fosta asistentă TV super sexy și super voluptoasă pe vremea când lucra la ”Neața” sau la Măruță are acum 42 de ani, este mamă, soție, iar din 2023 a arătat că vrea să cocheteze din nou cu showbiz-ul și lumea televiziunii, după conul de umbră în care singură s-a retras în județul Harghita, lângă soțul său, un prosper om de afaceri.

Fosta asistentă TV a îmbrăcat mai multe rochii și a defilat pe podium, ca o adevărată profesionistă. Deși a pozat ca un model, Nicoleta Luciu a primit și un „val” de critici, prin care i s-a reproșat că ar „arăta ca o babă”.

„Nu, exclus!! Nu o avantajează!”, „Mie mi se pare o rochie de babă! Nu aș purta așa ceva!”, „Sincer, nu vreau să jignesc pe nimeni! La prima vedere am crezut că e Dna Irina! Culoarea părului, coafura, modelul rochiei nu o avantajează absolut deloc!”, „Refuz să cred că este ea!”, „Zici că e mamaia de pe uliță cu hainele de duminică”, „Arată jalnic! Ștergeți postarea…”, sunt o parte din comentariile pe care sora Nicoleta Luciu le-a primit pe conturile de socializare.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus