Nikolaos Papadopoulos și Romeo Ispas, o colaborare inedită, evergreen-uri și acorduri grecești

29 ianuarie, 2024

Când ritmurile grecești se împletesc cu evergreen-urile, iubitorii muzicii au de câștigat. Cunoscutul interpret grec Nikolaos Papadopoulos are o colaborare inedită cu Romeo Ispas, fondatorul trupei Romy G.

Nikolaos Papadopoulos, Romeo Ispas și trupa Romy G jpg

De la stânga, la dreapta: Romeo Ispas, Claudiu Radu, Faust Radu, Nikolaos Papadopoulos, Timo Achimov, Ciprian Capitan, Cristian Mangoianu.

Cei doi și-au prezentat noul proiect muzical în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, luni, pe 29 ianuarie 2024.

Captura jpg

Una dintre multele melodii ce vor fi performate de cei doi artiști este ”Medley”, iar noutatea constă în faptul că se abordează un melanj între melodii cunoscute, interpretate de Romeo Ispas și trupa Romy G, și melodiile grecești cântate cu atât de mult suflet de Nikolaos Papadopoulos.

Nikolaos Papadopoulos jpg

Solistul născut în Grecia, la Salonic, în vârstă de 47 de ani, și-a găsit căminul adevărat pe tărâmul românesc și are în repertoriul său atât piese compuse de el, cât și melodii consacrate grecești, care fac parte din lista oricărei petreceri care se dorește de pomină.

În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Nikolaos Papadopoulos și Romeo Ispas, fondatorul trupei Romy G, s-au arătat foarte încrezători în colaborarea aceasta, foarte apreciată de publicul iubitor de muzică grecească. Pe de altă parte, trupa de cover-uri a lui Romeo Ispas are un portofoliu bogat, numărând inclusiv și piese de jazz. Romy G Band susține anual un concert de jazz pentru comunitatea armeană din Constanța, într-o locație de vis, în fața celebrului Cazino.

Împletirea atât de melodioasă a hiturilor internaționale cu muzica grecească promite să devină un succes în vara aceasta.

Cei doi artiști, alături de trupa lor de muzicieni: la vioară, Cristian Mangoianu, la chitară Claudiu Radu, la clape Faust Radu și la tobe Ciprian Capitan își vor delecta publicul și se pare că românii sunt mari iubitori de muzică grecească. Romeo Ispas a dezvăluit în emisiunea matinală și o surpriză. Se pare că fanii lor se vor bucura în curând atât de piese noi, cât și de un videoclip.

Foto: Arhivă personalăRecente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg