Nikolaos Papadopoulos și Romeo Ispas, o colaborare inedită, evergreen-uri și acorduri grecești

29 ianuarie, 2024

Când ritmurile grecești se împletesc cu evergreen-urile, iubitorii muzicii au de câștigat. Cunoscutul interpret grec Nikolaos Papadopoulos are o colaborare inedită cu Romeo Ispas, fondatorul trupei Romy G.

Nikolaos Papadopoulos, Romeo Ispas și trupa Romy G jpg

De la stânga, la dreapta: Romeo Ispas, Claudiu Radu, Faust Radu, Nikolaos Papadopoulos, Timo Achimov, Ciprian Capitan, Cristian Mangoianu.

Cei doi și-au prezentat noul proiect muzical în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, luni, pe 29 ianuarie 2024.

Captura jpg

Una dintre multele melodii ce vor fi performate de cei doi artiști este ”Medley”, iar noutatea constă în faptul că se abordează un melanj între melodii cunoscute, interpretate de Romeo Ispas și trupa Romy G, și melodiile grecești cântate cu atât de mult suflet de Nikolaos Papadopoulos.

Nikolaos Papadopoulos jpg

Solistul născut în Grecia, la Salonic, în vârstă de 47 de ani, și-a găsit căminul adevărat pe tărâmul românesc și are în repertoriul său atât piese compuse de el, cât și melodii consacrate grecești, care fac parte din lista oricărei petreceri care se dorește de pomină.

În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Nikolaos Papadopoulos și Romeo Ispas, fondatorul trupei Romy G, s-au arătat foarte încrezători în colaborarea aceasta, foarte apreciată de publicul iubitor de muzică grecească. Pe de altă parte, trupa de cover-uri a lui Romeo Ispas are un portofoliu bogat, numărând inclusiv și piese de jazz. Romy G Band susține anual un concert de jazz pentru comunitatea armeană din Constanța, într-o locație de vis, în fața celebrului Cazino.

Împletirea atât de melodioasă a hiturilor internaționale cu muzica grecească promite să devină un succes în vara aceasta.

Cei doi artiști, alături de trupa lor de muzicieni: la vioară, Cristian Mangoianu, la chitară Claudiu Radu, la clape Faust Radu și la tobe Ciprian Capitan își vor delecta publicul și se pare că românii sunt mari iubitori de muzică grecească. Romeo Ispas a dezvăluit în emisiunea matinală și o surpriză. Se pare că fanii lor se vor bucura în curând atât de piese noi, cât și de un videoclip.

Foto: Arhivă personală



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg