Noi atacuri între Huidu şi Găinuşă

16 octombrie, 2014
10689821 1548650915354040 5431402298497625066 n jpeg

Că nu mai sunt prieteni, în pofida longevivei lor colaborări, asta o ştie toată lumea. Că au emisiuni concurente, de asemenea. Dar de aici şi până a se acuza de lucruri macrabre pe platoul de filmare… Vedeţi aici motivul noii dispute.

Că nu mai sunt prieteni, în pofida longevivei lor colaborări, asta o ştie toată lumea. Că au emisiuni concurente, de asemenea. Dar de aici şi până a se acuza de lucruri macrabre pe platoul de filmare… Vedeţi aici motivul noii dispute.

Din vară, de când Mihai Găinuşă a decis sa părăsească producţia “Cronica cârcotaşilor”, pe care o realiza împreună cu Şerban Huidu, cei doi nu au mai avut vorbe bune unul pentru celălalt. Iar în lunile ce au urmat, timp în care Şerban s-a bătut cu pumnul în piept că el e deţinătorul mărcii înregistrate a “Cronicii”, iar Mihai şi-a regrupat echipa şi a pus bazele formatului “Cusurgiii”, tensiunile s-au acutizat.

Deunăzi, un eveniment extrem de ciudat a avut loc în timp ce emisiunea "Cusurgiii" se înregistra. Mai exact, peştii din acvariul care se afla în platou au murit, constatându-se ulterior că o persoană rău-voitoare a pus şampon în apă.

image

Găinuşă n-a rezistat să nu comenteze incidentul pe pagina sa de Facebook: “Amintiri frumoase cu peştii de la Coralis. Un nemernic de la Prima TV a otrăvit ieri toată suflarea din acvariul Cusurgiilor. Cât de mic poţi să fii, nimicule?”.

Simţindu-se vizat, Şerban Huidu a intervenit cu un comentariu: “De ce nu aruncaţi vina pe mine? Eu sunt «criminalul de serviciu». Am pielea tăbăcită. Dictatorul care omoară peştişori! Ei? Cum sună?”.

Mihai i-a replicat: “Te-a acuzat cineva? Iar te victimizezi.Probabil e doar o coincidenţă că s-a întâmplatîn timpul filmărilor emisiunii voastre”. “Păi tocmai de aia nu o mai da cotită şi acuză direct! Io sunt «criminalul de serviciu» spune direct, oricum gândiţi aşa!”, a venit repede răspunsul lui Şerban.

“De ce te-am acuza pe tine Şerban? Asta sună un pic a paranoia!”, a comentat un alt amic de-al lor.

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg