Noile mămici în aşteptare. Vedetele care au rămas însărcinate în pandemie şi curând vor deveni mame

24 octombrie, 2020
4 vedete insarcinate jpg jpeg

Aceste vedete au profitat din plin de perioada pandemiei, în care s-au bucurat de relaxarea în izolare alături de partenerii lor de viaţă.

Mandy Moore

Actriţa a anunţat luna trecută că aşteaptă primul copil cu soţul ei, Taylor Goldsmith, urmând să nască la începutul lui 2021. Şi cu aceeaşi ocazie ne-a comunicat că primul ei trimestru de sarcină n-a fost deloc uşor, dezvoltând tot felul de aversiuni alimentare, inclusiv la cafea. „Bietul meu soţ, Taylor, prin ce-a trebuit să treacă! Îi spuneam mereu să iasă afară din cameră când mănâncă, pentru că nu mă puteam uita la mâncare. Nu puteam mirosi mâncarea sau să mă gândesc la ea. Dar acesta consider că e un mic preţ pe care trebuie să-l plătesc în aşteptarea fiului nostru”, a mărturisit Mandy, care este căsătorită cu muzicianul american din 2018. Pentru Mandy, care are 36 de ani, aceasta este a doua căsnicie, după cea de şase ani cu solistul formaţiei Wiskeytown, Ryan Adams.

stanga
dreapta
1 jennifer lawrence insarcinata 2 jpg jpeg
2 emma stone insarcinata jpg jpeg
3 mandy moore insarcinata 1 jpg jpeg
4 vedete insarcinate jpg jpeg

Jennifer Lawrence

Actriţa face parte din valul gravidelor pandemiei. Pentru că asta e realitatea: cu toţii ne aşteptam să crească natalitatea după o perioadă în care cuplurile au petrecut mai mult timp împreună în izolare. Iar în cazul ei, surse apropiate spun că încerca încă din octombrie anul trecut să rămână însărcinată, aşa încât relaxarea acasă cu soţul Cooke Maroney i-a priit. Interesant este că Jennifer şi directorul unei galerii de artă din New York formează un cuplu din 2018 - şi de îndată ce s-au căsătorit, în octombrie 2019, au şi început munca pentru primul lor bebe.

Emma Stone

Şi în cazul actriţei de 31 de ani, lucrurile se mişcă destul de repede. Anul trecut în decembrie, Emma a dat de veste că s-a logodit cu comediantul de 35 de ani de la Saturday Night Live Dave McCary. Pentru ca luna trecută, cei doi să fie surprinşi la o plimbare relaxată, purtând fiecare pe inelarele stângi ceea ce păreau a fi verighete - iar Emma fiind îmbrăcată într-o salopetă ce poate fi alegerea perfectă pentru o gravidă care vrea să-şi ascundă cumva burtica de început de sarcină. Deşi nu a confirmat oficial sarcina, Emma recunoştea încă de acum doi ani, după ce l-a întâlnit pe McCary, că îşi doreşte asta. „În adolescenţă spuneam că niciodată nu mă voi căsători şi nu voi face copii. Dar pe măsură ce am înaintat în vârstă şi m-am maturizat, am început să spun: «Ba nu, chiar vreau să mă mărit. Chiar vreau să am copii!»“.Recente pe Ok! Magazine

chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg