Noul videoclip al lui Zayn şi Taylor Swift promite să fie exploziv. Iată primele scene!

26 ianuarie, 2017
zayntaylor1 jpeg

Veşti bune pentru fanii lui Zayn şi ai lui Taylor Swift. Mai sunt câteva ore până la lansarea videoclipului celei mai noi piese a celor doi cântăreţi, “I Don’t Wanna Live Forever”. 

image

Aşteptarea aproape s-a terminat! Cu câteva ore înainte de lansare, Zyan şi Taylor au dezvăluit primele scene din noul videoclip. Se prea poate ca noua producţie să aibă acelaşi succes ca piesa pe care o ilustrează şi care se află pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades Darker". Ceea ce putem spune este că scenariul este unul plin de tensiune sexuală. Cele 15 secunde ale teaser-ului sunt explozive şi încep cu Zayn arătând aproape ca personajul Christian Grey - într-un costum negru, ieşind dintr-o maşină. De acolo, secundele rămase sunt despre Taylor Swift purtând un ruj burgundy şi mişcările sale ameţitoare şi despre Zayn care trânteşte nervos obiectele de pe o masă.

Tensiune şi senzualitate. Sincer, la ce vă aşteptaţi de la o colaborare muzicală cu Fifty Shades Darker? Până la lansarea videoclipului de vineri, iată primele scene pentru cei care nu mai au răbdare!

Foto: Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg