Nu a ajuns Elon Musk, dar vine Johnny Depp în România. Când și de ce s-a decis să ne viziteze țara

3 noiembrie, 2022
johnny depp

Spre dezamăgirea românilor, mult trâmbițata venire a lui Elon Musk s-a dovedit doar o mișcare de PR foarte bună.

Multe vedete și prieteni ai miliardarului au petrecut de Halloween la Bran, însă nu și el. Angelina Jolie, nici atât. Însă iată că nu s-a terminat lista de staruri doritoare să ajungă pe tărâm românesc.

Celebrul Johnny Depp și-a anunțat vizita și nicidecum singur, ci alături de o mulțime de alte staruri.

”Piratul din Caraibe” va ajunge la noi în țară la anul, pe 8 iunie. Johnny va fi însoțit de legendarul Alice Cooper, de Joe Perry, chitaristul și fondatorul trupei Aerosmith și de muzicianul Tommy Henriksen. Cei patru formează trupa Hollywood Vampires și pregătesc un turneu european, notează Click!.

Hollywood Vampires înseamnă Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Scopul formației este de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori „The Hollywood Vampires” ale cărui baze au fost puse de Cooper, în anii '70. Localul era frecventat de vedete precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz. Formația a lansat două albume, până acum, în colaborare cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

Nu este prima vizită a trupei. În 2016, Hollywood Vampires au mai concertat la București, unii fani prezenți atunci la Romexpo venind îmbrăcați precum personajele consacrate interpretate de Johnny Depp, pe parcursul carierei.

Johnny Depp are acum timp de concerte, după ce a trecut printr-un epuizant proces împotriva fostei soții. Instanța i-a dat dreptate starului și Amber Heard a fost condamnată la plata unor daune astronomice, după ce l-a defăimat pe actor, spune Instanța, nejustificat.

Victoriile s-au ținut apoi lanț pentru el. După ce a câștigat procesul cu Amber Heard, actorul și-a recuperat viața și rolul care i-a adus cel mai mare profit, dar și multe contracte suspendate, inclusiv cel pentru un brand celebru de parfumuri.

Odată câștigată bătălia legală, Depp și-a redobândit și stima de sine, demnitatea, precum și stima celorlalți. Și, deși reabilitarea imaginii sale se va dovedi a fi un proces lung și continuu, toate acestea par să fi meritat.

Foto: Getty, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG