Nu doar machiaj! Află trucurile de frumusețe ale vedetelor

Pe covorul roșu, aceste dive arată impecabil și, adesea, totul se datorează stiliștilor personali. Dar iată ce trucuri de înfrumuseţare sau îngrijrire folosesc atunci când sunt mai puţin vedete.

Monica Bellucci

În fiecare dimineaţă, actriţa preferă să facă un duș scoţian, ce alternează apa caldă cu cea rece, îmbunătăţind circulaţia, fermitatea pielii și crescând rezistenţa sistemului imunitar. Acordă extrem de multă atenţie hidratării tenului și de aceea, pe parcursul zilei își împrospătează machiajul și folosește un spray răcoritor pentru ten sau apă termală.

Cindy Crawford

Chiar dacă ceasul a mers înainte și în cazul ei, împlinind anul acesta 51 de ani, aspectul fizic este impecabil. Ea folosește fie un spray cu apă de cocos, fie pulverizează lapte de capră amestecat cu apă pentru un ten hidratat. Aceasta preferă să se machieze doar pentru ocazii speciale și de aceea acest gen de spray-uri nu îi lipsesc din geantă.

Cameron Diaz

Trucul ei de machiaj poate părea banal, dar este preluat de pe platourile de filmare. Aceasta folosește același ruj și pentru buze, și pentru pomeţi. „Astfel, pun în evidenţă linia obrajilor, care la mine e proeminentă. În plus, rujul este mult mai hidratant decât un blush, iar aspectul este unul strălucitor. Multe dintre machiajele profesionale bazate pe tehnica contouring sunt realizate cu rujul“. Diaz e recunoscută pentru tenul său acneic, iar pentru asta folosește zilnic un produs de spălare fără ulei și cu efect calmant.

Julia Roberts

Frumușica nu pierde timpul, iar atunci când nu are uleiul ei preferat cu vitamina E, pentru hidratarea unghiilor, folosește ulei de măsline din bucătărie. Așadar, când nu alegi metoda profi, adaugă într-un bol cu apă călduţă câteva picături de ulei de măsline și ţine mâinile pentru hidratarea unghiilor și cuticulelor.

Jennifer Lopez

Deși are un ten mai puţin pretenţios când vine vorba de expunerea la soare, datorită pigmentului brun, asta nu o scutește de îmbătrânirea prematură a pielii. Pentru protejarea zilnică a tenului, dar și ca bază de machiaj, aceasta folosește o cremă cu apă de trandafiri și avocado.

Beyoncé

„Arma secretă“ a cântăreţei este ceva ce poţi cumpăra de la o farmacie sau poţi comanda online. Crema Aquaphor, asemănătoare cu vaselina, este extrem de hidratantă, iar ea o folosește atât pentru a obţine o coafură în stilul wet look, cât și ca balsam de buze sau bază de machiaj.

foto: guliver/getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA