„Nu-i place tot timpul!” Mărturisirea tristă a lui Novak Djokovic despre căsătoria cu Jelena

6 iulie, 2022
jen1 jpg

Novak Djokovic a vorbit sincer despre mariajul cu cea care îi este soție de opt ani, Jelena, dezvăluind că uneori consideră că este „stresant” să fie căsătorită cu el.

Novak Djokovic a făcut o mărturisire tristă despre căsătoria sa cu soția Jelena, dezvăluind că poate fi „stresant” uneori să fie căsătorită cu el. Într-un interviu tenismenul, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre aspectele neplăcute din mariaj, dar a continuat să își laude jumătatea pentru că este marele lui sprijin când joacă pe teren.

Novak, care a jucat la Wimbledon săptămâna aceasta, când începe competiția SW19, a fost exclus de la US Open din cauza unei dispute politice privind refuzul său de a vaccina împotriva Covid-19.

jen2 jpg

Cu toate acestea, anul trecut a jucat în turneu și a avut sprijinul soției sale, Jelena, care purta un tricou cu fața lui în siluetă de lup.  „Alerg cu lupul meu”, acesta a era sloganul de pe tricou.

„Ea aleargă cu lupul”, a explicat sportivul sârb în interviu. Poate fi foarte stresant. Știu că nu îi face plăcere tot timpul”.

Cu toate acestea, asul tenisului a adăugat apreciativ: „O iubesc, ea este marele meu sprijin”.

El a spus anterior, la un turneu de la Wimbledon, că lupul este animalul său spiritual.

„Am văzut niște lupi când eram copil cutreierând pădurile muntelui unde am copilărit.Acea întâlnire m-a speriat , dar m-a și conectat cu lupii. Există o legătură, eu personal o simt”.

El a adăugat că de atunci a încercat să evoce energia primordială a lupului atunci când are nevoie de ea pe teren. „Acea energie dinamică se transformă uneori într-un vuiet sau într-o explozie”.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg