Nu pierde „Our Family Wedding”!

14 octombrie, 2010
logo odeon home ent color alpha 23 png

Nu mai ai nicio scuză să nu urmăreşti şi tu comedia care s-a bucurat de mare succes în SUA, acum, când este difuzată pe DVD şi în România! „La bine şi la greu, până când părinţii noştri ne vor despărţi!” Ce alt slogan poate fi mai potrivit

Nu mai ai nicio scuză să nu urmăreşti şi tu comedia care s-a bucurat de mare succes în SUA, acum, când este difuzată pe DVD şi în România!

„La bine şi la greu, până când părinţii noştri ne vor despărţi!” Ce alt slogan poate fi mai potrivit pentru filmul care face haz de necazul unui cuplu pe cale să se căsătorească, în ciuda divergenţelor celor două familii din care provin?! „Our Family Wedding” are un subiect asemănător cu cel al peliculelor de succes „Guess Who's Coming to Dinner” şi „Meet the Parents” şi este savuroasă datorită intrigii coerente, care este pusă în evidenţă de cadrele realizate cu iscusinţă.

O nuntă între o mexicancă şi un negru naşte întotdeauna situaţii când hilare, când de-a dreptul conflictuale. Odată ce Lucia şi Marcus îşi expun intenţia de a-şi oficializa relaţia amoroasă, fel de fel de probleme ies la iveală, diverse certuri se întrevăd şi chiar se declanşează la un moment dat, spre deliciul publicului care poate urmări, prăpădindu-se de râs, secvenţe în care protagoniştii ajung la capătul puterilor. În filmul regizat de Rick Famuyiwa, America Ferrera cucereşte audienţa prin farmecul pe care-l etalează, pe când colegul ei de platou, Lance Gross, pune pe jar inimile publicului feminin datorită înfăţişării desăvârşite.

image

” este distribuit de ODEON.

Genul: comedie

Regia: Rick Famuyiwa

Distribuţia principală: America Ferrera, Carlos Mencia, Forest Whitaker.Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg