Nu pierde „Our Family Wedding”!

14 octombrie, 2010
logo odeon home ent color alpha 23 png

Nu mai ai nicio scuză să nu urmăreşti şi tu comedia care s-a bucurat de mare succes în SUA, acum, când este difuzată pe DVD şi în România! „La bine şi la greu, până când părinţii noştri ne vor despărţi!” Ce alt slogan poate fi mai potrivit

Nu mai ai nicio scuză să nu urmăreşti şi tu comedia care s-a bucurat de mare succes în SUA, acum, când este difuzată pe DVD şi în România!

„La bine şi la greu, până când părinţii noştri ne vor despărţi!” Ce alt slogan poate fi mai potrivit pentru filmul care face haz de necazul unui cuplu pe cale să se căsătorească, în ciuda divergenţelor celor două familii din care provin?! „Our Family Wedding” are un subiect asemănător cu cel al peliculelor de succes „Guess Who's Coming to Dinner” şi „Meet the Parents” şi este savuroasă datorită intrigii coerente, care este pusă în evidenţă de cadrele realizate cu iscusinţă.

O nuntă între o mexicancă şi un negru naşte întotdeauna situaţii când hilare, când de-a dreptul conflictuale. Odată ce Lucia şi Marcus îşi expun intenţia de a-şi oficializa relaţia amoroasă, fel de fel de probleme ies la iveală, diverse certuri se întrevăd şi chiar se declanşează la un moment dat, spre deliciul publicului care poate urmări, prăpădindu-se de râs, secvenţe în care protagoniştii ajung la capătul puterilor. În filmul regizat de Rick Famuyiwa, America Ferrera cucereşte audienţa prin farmecul pe care-l etalează, pe când colegul ei de platou, Lance Gross, pune pe jar inimile publicului feminin datorită înfăţişării desăvârşite.

image

” este distribuit de ODEON.

Genul: comedie

Regia: Rick Famuyiwa

Distribuţia principală: America Ferrera, Carlos Mencia, Forest Whitaker.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg