NUBA #SummerVibes d─â startul verii

8 mai, 2017
18362778 10209422457982587 200381579 o jpeg

S─âpt─âm├óna trecut─â avut loc relansarea loca┼úiei de var─â a celebrului restaurant NUBA, pe malul lacului Her─âstr─âu.

image

La NUBA #SummerVibes au fost prezente persoanalit─â┼úi mondene ┼či celebrit─â┼úi, care s-au bucurat de redeschidere sezonului de var─â ┼či au ascultat concertul sus┼úinut de Delia, Carla's Dreams ┼či The Motans, pe aceea┼či ┼čcen─â. Momentul culminant al serii a fost, ├«ns─â, apari┼úia unei ┼čampanii Armand de Brignac Rose Salamanzar (9L) ├«n valoare de 45 000 Eur. ┼×ampania, extrem de rar─â datorit─â dimensiuniilor ┼či protocoalelor ce trebuiesc respectate pentru ca produc─âtorul s─â accepte comanda, a fost livrat─â la mas─â cu ajutorul unui scripete, direct de pe acoperi┼čul loca┼úiei.

Printre alte delicatese din meniul NUBA #SummerVibes se afl─â ┼či Wagy Beef cu grad de marmorare 4 din 5, originar din zona Wagyu, Japonia, ├«n valoare de 500Eur / kg , Sea Bass Chilian sau fructe de mare proaspete din cele mai slecte regiuni.

image

Se anun┼ú─â o var─â spectaculoas─â, iar dac─â alegi s─â petreci serile c─âlduroase ├«ntr-un loc cu nightlife exclusivist, NUBA #Summervibes is the place! ├Äncep├ónd cu vara viitoare, NUBA a anun┼úat lansarea unei loca┼úii de var─â ┼či la malul m─ârii, ├«n zona Mamaia Nord. Enjoy, Summer!