O bântuie Regina Elisabeta pe Sarah Ferguson? Dezvăluirile fostei nore: ”Câinii o simt”

2 martie, 2023

Sarah Ferguson uimește din nou! Ducesa, fosta noră, spune că spiritul Reginei Elisabeta este simțit adesea de câinii săi. Cum reacționează aceștia?

sarah ferguson jpg

Mult iubiții căței Corgi ai Reginei Elisabeta nu s-au despărțit definitiv de fosta regină și stăpână, dacă e să ne luăm după spusele lui Fergie.

Sarah Ferguson i-a adoptat pe ultimii câini ai Elisabetei, Sandy și Muick. Și deși patrupedele sunt în majoritatea timpului o bucurie și o încântare, uneori o mai bagă în sperieți pe noua lor stăpână Sarah Ferguson, femeia care încă locuiește cu fostul său soț, Prințul Andrew, unul din fiii Reginei Elisabeta.

Mama Prințeselor Beatrice și Eugenie a făcut dezvăluiri tulburătoare Revistei People în legătură cu câinii Reginei Elisabeta și cum este viața în compania lor.

Atât Ducesa, cât și Prințul Andrew sunt mari iubitori de animale. Tocmai de aceea au fost primii care s-au oferit în a-i prelua pe Sandy și Muick. Fergie s-a pozat pe contul său de Instagram alături de adorabilii Corgi.

Cu toate acestea, legătura lor cu răposata suverană pare că transcende lumile și timpul. Sarah Ferguson crede cu tărie că spiritul Reginei Elisabeta vine adesea la câini, iar aceștia o simt. Ducesa de York spune că au momente când latră specific și fără motiv. Exact atunci crede ea că sunt vizitați de spiritul fostului monarh care a domnit pe Tronul Marii Britanii 70 de ani.

Sarah Ferguson dezvăluie că este foarte atașată de căței, că îi iubește și că-și face griji pentru ei și când pleacă să vâneze câte o veveriță.

Ducesa de York spune despre Sandy și Muick că sunt o bucurie, o încântare și că se distrează de minune cu ei, întrucât sunt foarte amuzanți.

Regele Charles a decis să-i dea afară pe Prințul Harry și pe Meghan Markle din Frogmore Cottage - singura lor proprietate din Marea Britanie.

În locul Ducilor de Sussex va locui de-acum încolo Prințul Andrew, care trebuie să evacueze, la rândul lui, proprietatea regală ceva mai mare numită Royal Lodge.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg