O colecţie de aur

29 iulie, 2010

Începand cu luna iulie, Pro Video lansează exclusiv în reţeaua de magazine Diverta adevărate filme de colecţie ale anilor '60, '70 si '80, într-o ediţie de lux. Acum ai ocazia să revezi sau poate să vezi pentru prima dată filme de referinţă, care au marcat anii glorioşi ai cinematografiei. Cele 6 boxuri de câte 3 DVD-uri fiecare readuc în atenţia cinefililor pe unii dintre cei mai apreciaţi actori ai anilor '60, '70 sau '80: Omar Sharif, Julie Christie, Warren Beatty, Paul Newman, Natalie Wood, Al Pacino sau Tom Cruise.

Începand cu luna iulie, Pro Video lansează exclusiv în reţeaua de magazine Diverta adevărate filme de colecţie ale anilor '60, '70 si '80, într-o ediţie de lux.

Acum ai ocazia să revezi sau poate să vezi pentru prima dată filme de referinţă, care au marcat anii glorioşi ai cinematografiei. Cele 6 boxuri de câte 3 DVD-uri fiecare readuc în atenţia cinefililor pe unii dintre cei mai apreciaţi actori ai anilor '60, '70 sau '80: Omar Sharif, Julie Christie, Warren Beatty, Paul Newman, Natalie Wood, Al Pacino sau Tom Cruise.

Filme premiate cu Oscar sau nominalizate la multiple alte premii ale industriei de profil: Dr. Zhivago, Bonnie şi Clyde, A fost odata în America, Dulcea pasăre a tinereţii, Splendoare în iarbă, Duzina de ticăloşi, dar şi multe altele, pot fi revăzute acum în ediţia specială lansată de Pro Video. Comedii, filme de acţiune sau romantice, toate îţi vor reîntregi colecţia personală.

Thrillerele palpitante Bonnie şi Clyde, Toţi oamenii preşedintelui sau A fost odată în America ridică suspansul la cote maxime în primul volumul al colecţiei, iar realitatea atinge noi dimensiuni în ecranizarile operelor celebre: Dulcea pasăre a tinereţii, Zbor deasupra unui cuib de cuci, Platoşa de metal, care alcătuiesc al doilea volum.

Al treilea box le propune cinefililor trei pelicule celebre nominalizate la Oscar:

Splendoare în iarbă, Moarte la Veneţia şi Armă Mortală, iar dragostea şi emanciparea merg mână în mână în Doctor Zhivago, După-amiază de câine, Afaceri riscante, din componenţa celui de-al patrulea volum. Dacă al cincilea volum îi va încânta cu siguranţă pe cei împătimiţi de acţiune: Duzina de ticăloşi, Portocala mecanică, Poliţist şi detectiv, al şaselea provoacă la nonconformism în filmele de colecţie: Luke, mână rece, Crimele din Mica Italie, Moonwalker.

Pro Video îţi aduce în premieră filme clasice celebre, într-un format deosebit, la un preţ recomandat de 99.9 RON.

Completează-ţi acum colecţia cu cele mai frumoase filme ale tuturor timpurilor!



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg