O comedie Kick-Ass!

12 august, 2010

Anul acesta, supereroii la modă sunt cei fără puteri. În cazul de faţă, se autointitulează Kick-Ass şi, începând cu 4 august, Pro Video îi aduce şi pe DVD, în supercomedia care le poartă numele. Ecranizat după benzile desenate realizate de Mark Miller, filmul regizat de Matthew Vaughn, soţul Claudiei Schiffer, a atras atenţia nu doar a cinefililor, ci şi a criticilor. În Kick-Ass, comicul, dar şi duritatea vieţii de adolescent se vor îmbina hilar cu scene bine dozate de acţiune, cu ceva accente binevenite de parodie, dar şi cu un strop de romantism.

Anul acesta, supereroii la modă sunt cei fără puteri. În cazul de faţă, se autointitulează Kick-Ass şi, începând cu 4 august, Pro Video îi aduce şi pe DVD, în supercomedia care le poartă numele.

Ecranizat după benzile desenate realizate de Mark Miller, filmul regizat de Matthew Vaughn, soţul Claudiei Schiffer, a atras atenţia nu doar a cinefililor, ci şi a criticilor. În

, comicul, dar şi duritatea vieţii de adolescent se vor îmbina hilar cu scene bine dozate de acţiune, cu ceva accente binevenite de parodie, dar şi cu un strop de romantism.

În

, eroii benzilor desenate prind viaţă într-o mare aventură împotriva criminalităţii din oraş. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură şi începe să împartă dreptate în stânga şi în dreapta prin oraş, ignorând total faptul că el nu deţine puteri supranaturale. Din acel moment, viaţa lui începe să se schimbe ireversibil, curajul său nebunesc inspirând o adevărată cultură urbană. Dave face echipă cu alţi trei vigilanti la fel de înfocaţi: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloë Moretz) şi tatăl acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage).

Chloë Moretz reuşeşte să îmbine foarte natural inocenţa unui copil de doar 11 ani cu duritatea scenelor de acţiune, interpretând-o fantastic pe Hit Girl. E suficient doar să îi amintim pe Nicolas Cage şi Mark Strong, rivali pe viaţă şi pe moarte, în rolurile lui Big Daddy, respectiv Frank D’Amico, şeful mafiei locale, pentru ca această lume a eroilor moderni să devină şi mai palpitantă.

, distribuit de către

, poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul

, în format DVD, la un preţ recomandat deRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg