O după-amiază plină de activități pentru copii, înaintea concertului Disney de la Sala Palatului

10 octombrie, 2024

Duminică, 13 octombrie, va fi o zi magică nu doar pentru fanii muzicii, ci pentru toate familiile cu copii în căutare de o alternativă de a petrece împreună după-amiaza de duminică. 

O serie de activități educative și recreative îi așteaptă pe cei mici și mari duminică la Disney in Concert, la Sala Palatului.

Disney   1024 x 768 px jpg

Începând cu ora 16:30, organizatorii au pregătit un program special dedicat celor mici, care vor avea ocazia să participe la ateliere creative, face-painting tematic, jocuri interactive, un târg de cârți și jucării, baloane de săpun, animatori și multe alte surprize.

Copiii și părinții vor putea intra în universul Disney încă dinaintea spectacolului. Evenimentul va oferi o oportunitate unică de a întâlni animatori și mascote care vor aduce magia în întreg spațiul Sălii Palatului, într-un cadru de poveste, pregătind atmosfera pentru concertul grandios ce va începe la ora 18:30.

Alături de Orchestra Simfonică Valahia, condusă de Matthew Freeman, de la BBC Earth Orchestra, vor urca pe scenă: Alina Sorescu, Dalma Kovacs, Julie Mayaya, Florin Ristei, Liviu Teodorescu și Vlad Miriță. Publicul va putea asculta celebrele melodii din filmele de animație Disney, inclusiv Regele Leu, Mica Sirenă, Aladdin, Frozen și multe altele.

Biletele pentru concertul Disney in Concert sunt disponibile online pe platforma iabilet.ro și cumpărătorii au la dispoziție pachetele Family Pack 3 (20% reducere) sau Family Pack 4 (30% reducere). Link bilete: https://m.iabilet.ro/bilete-disney-in-concert-momente-magice-96745/



Recente pe Ok! Magazine

Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg
Pentru ce să optezi încălzire centrală prin calorifere sau prin sistem pentru pardoseală jpg
okmagazine ro (3) jpg
Nicu Bocancea Poarta catre viitor Belgia 10 jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
Colectie hair trends 2025 jpg
7  SAUNA FEST 2024 1200x628px jpg
IQOS ADVERT 2 PNG
Vrei să atragi mai mulți clienți în magazinul tău online jpg
Somnul, esențial în dezvoltarea bebelușului Iată cum poți să i asiguri copilului tău un program sănătos de odihnă jpg
bookzone 3323224 png
FotoJet Zmeura jpg
Cum verifici dacă o casă de pariuri este legală jpg