O femeie care s-a aflat în moarte clinică dă detalii nebănuite despre viața de apoi. Ce a văzut ”dincolo”

17 octombrie, 2024

De multe ori, oamenii spun ”până nu văd, nu cred”. Acum auzim și parcă vrem să credem că e adevărat. Căci nu doar această femeie subliniază un lucru esențial.

Charlotte Holmes, captură Youtube png

Unii oameni au parte de această experiență uluitoare, de a se reîntoarce din lumea de dincolo. Lumea această a tenebrelor, cum este văzută de cei vii, pare pentru unii ceva de temut, pentru alții doar o trecere unde au siguranța că le va fi bine.

Cel mai recent caz este al unei americance care s-a aflat 11 minute în moarte clinică. Iată ce a povestit despre experiența sa cutremurătoare. Cum s-a simțit în momentele în care a murit și ce a văzut dincolo. Sunt informații super interesante.

O americancă din statul Kansas și-a prezentat povestea personală uluitoare despre cele 11 minute în care... a murit!

Charlotte Holmes avea la vremea respectivă 68 de ani. Întâmplarea halucinantă s-a petrecut în septembrie 2019 și a început cu un control de rutină la inimă.

Tensiunea i-a crescut fulminat și brusc, după care i-a auzit pe medici spunând: ”Fie ai un alt accident vascular cerebral, fie ești pe cale să faci un atac de cord”, după cum și-a amintit ea, scrie DailyMail.

A urmat a fost o călătorie în „Rai” și un tur la „marginea iadului”, condus de Dumnezeu însuși ca o lecție, potrivit lui Holmes, pe care i s-a cerut să o transmită celor vii, a spus ea în emisiunea clubul celor 700.

Holmes și soțul ei, Danny, au declarat pentru The 700 Club că medicii au declarat-o moartă clinic, după ce funcțiile vitale i s-au oprit și nu a mai reacționat la resuscitări conform procedurilor.

În tot acest timp, Holmes simțea că se desprinde de corp, era ca o „experiență în afara corpului”, înainte de a fi condusă de îngeri în Rai.

„Eram deasupra corpului meu”, și-a amintit bunicuța.

Recunoaște că vedea agitația din jur și cum cadrele medicale se străduiau s-o salveze. Apoi, timpul părea că s-a oprit și i s-a părut că aude muzică.

Mărturisește că imediat a simțit că a ajuns în Rai. „Când mi-am deschis ochii, am știut unde mă aflu. Știam că sunt în Rai.”

Holmes și-a descris experiența Rai drept un loc „fără frică” și doar „bucurie pură”.

Ea a mai dezvăluit pentru postul de știri creștine că a fost întâmpinată de versiuni mai tinere și mai sănătoase ale membrilor familiei care sunt decedați, dar și de sfinți cunoscuți.

„Am văzut-o pe mama. L-am văzut pe tatăl meu. Am văzut-o pe sora mea. Am văzut membri ai familiei stând mai în spate. Am văzut sfinți de odinioară”, și-a amintit Holmes. ”Nu păreau bătrâni. Nu păreau bolnavi. Niciunul dintre ei nu purta ochelari.”

Nu a fost totul roz însă. Dumnezeu ar fi purtat-o până la poarta iadului, unde era ceva înfricoșător, o senzație groaznică, complet diferită de liniștea și lumina din Rai.

Holmes a înțeles că Dumnezeu a rugat-o să dea mai departe mesajul, căci se pare că cei care aleg calea răului, acolo se îndreaptă, în acel loc neplăcut în viața de apoi.

Foto: Youtube



Recente pe Ok! Magazine

Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg
Pentru ce să optezi încălzire centrală prin calorifere sau prin sistem pentru pardoseală jpg
okmagazine ro (3) jpg
Nicu Bocancea Poarta catre viitor Belgia 10 jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
Colectie hair trends 2025 jpg