O femeie fatală de nerecunoscut! Ce actriţă a intrat în pielea unei rusoaice periculos de sexy?

12 noiembrie, 2015
2E598B2A00000578 3313941 image a 1 1447264418037 jpeg

O badass în toată regula! Admitem că n-am recunoscut-o din prima, obişnuindu-ne mai degrabă cu actriţa în roluri mai delicate ori romantice, în filme clasice ori cu parfum de epocă. De data aceasta, dăm piept cu o femeie provocatoare, lider al mafiei ruseşti, care nu stă la discuţii filosofice prea mult. Cu privirea intimidantă şi cuceritoare şi cu ţigara în mâna dreaptă, deopotrivă cu un look foarte senzual şi glamuros, Kate Winslet face ravagii în noul film al său, “Triple 9”.

image

Cu toate că, momentan, starul de 40 de ani îşi promovează actualul film, “The Dressmaker” – în care joacă rolul unui designer haute couture, se pare că vom rămâne înmărmuriţi de noua imagine plină de sex-appeal din noua producţie de acţiune. Cine-ar fi crezut că celebra actriţă din “Titanic” ar trece la un rol atât de diferit şi provocator? Totuşi, talentul actoricesc, versatilitatea şi capacitatea de-a interpreta diferite personaje grele sunt trăsături pe care Kate Winslet le deţine de când a intrat în lumea Hollywoodului.

image

Cine este Kate Winslet în “Triple 9”?

Eleganta actriţă nu-şi trădează deloc vârsta în imaginile din trailer, pozând foarte serios şi sexy în şefa mafiei ruseşti. Este Irene: femeia fatală, incredibil de puternică şi de periculoasă, aşa cum nu am mai văzut-o vreodată pe Kate Winslet.

image

Şi copiii vedetei vor fi intrigaţi şi mândri de imaginea sexy a mamei lor. Lookul extrem de provocator este cu totul diferit de cel din filmul “Steve Jobs”, unde era plinuţă şi neatrăgătoare. “Ţin minte că fata ş băiatul meu au venit la filmări pentru prima oară şi au văzut cum arătam în acel film, iar Joe mi-a zis:  Wow, mamă, arăţi foarte naşpa...wow”, a mărturisit chiar Kate, amuzată, într-un interviu. “Şi bluza aia îţi face fundul să pară masiv!”, i-a zis şi Mia, fiica ei adolescentă. Noul trailer este unul intens, plin de acţiune şi schimbări de situaţie, şi cu atât mai incitant cu cât imaginea provocatoare şi stilată a englezoaicei în acest rol este unul atipic şi negativ. Abia aşteptăm să-l vedem!

image

Kate Winslet joacă alături de Woody Harrelson, Chiwetel Ejiofor (din filmul 12 Years a Slave), Casey Affleck (Interstellar), Aaron Paul (Breaking Bad).

image

Recent, câştigătoarea de Oscar a afişat pe covorul roşu o imagine întinerită şi o siluetă cu mult mai zveltă şi mai frumoasă, la promovarea filmului “The Dressmaker”. Actriţa are 3 copii: Mia Honey (cu fostul soţ Jim Threapleton), Joe Alfie (cu fostul soţ Sam Mendes) şi Bear Blaze (cu actualul soţ, Ned Rocknroll).Recente pe Ok! Magazine

Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg