O femeie fatală de nerecunoscut! Ce actriţă a intrat în pielea unei rusoaice periculos de sexy?

12 noiembrie, 2015
2E598B2A00000578 3313941 image a 1 1447264418037 jpeg

O badass în toată regula! Admitem că n-am recunoscut-o din prima, obişnuindu-ne mai degrabă cu actriţa în roluri mai delicate ori romantice, în filme clasice ori cu parfum de epocă. De data aceasta, dăm piept cu o femeie provocatoare, lider al mafiei ruseşti, care nu stă la discuţii filosofice prea mult. Cu privirea intimidantă şi cuceritoare şi cu ţigara în mâna dreaptă, deopotrivă cu un look foarte senzual şi glamuros, Kate Winslet face ravagii în noul film al său, “Triple 9”.

image

Cu toate că, momentan, starul de 40 de ani îşi promovează actualul film, “The Dressmaker” – în care joacă rolul unui designer haute couture, se pare că vom rămâne înmărmuriţi de noua imagine plină de sex-appeal din noua producţie de acţiune. Cine-ar fi crezut că celebra actriţă din “Titanic” ar trece la un rol atât de diferit şi provocator? Totuşi, talentul actoricesc, versatilitatea şi capacitatea de-a interpreta diferite personaje grele sunt trăsături pe care Kate Winslet le deţine de când a intrat în lumea Hollywoodului.

image

Cine este Kate Winslet în “Triple 9”?

Eleganta actriţă nu-şi trădează deloc vârsta în imaginile din trailer, pozând foarte serios şi sexy în şefa mafiei ruseşti. Este Irene: femeia fatală, incredibil de puternică şi de periculoasă, aşa cum nu am mai văzut-o vreodată pe Kate Winslet.

image

Şi copiii vedetei vor fi intrigaţi şi mândri de imaginea sexy a mamei lor. Lookul extrem de provocator este cu totul diferit de cel din filmul “Steve Jobs”, unde era plinuţă şi neatrăgătoare. “Ţin minte că fata ş băiatul meu au venit la filmări pentru prima oară şi au văzut cum arătam în acel film, iar Joe mi-a zis:  Wow, mamă, arăţi foarte naşpa...wow”, a mărturisit chiar Kate, amuzată, într-un interviu. “Şi bluza aia îţi face fundul să pară masiv!”, i-a zis şi Mia, fiica ei adolescentă. Noul trailer este unul intens, plin de acţiune şi schimbări de situaţie, şi cu atât mai incitant cu cât imaginea provocatoare şi stilată a englezoaicei în acest rol este unul atipic şi negativ. Abia aşteptăm să-l vedem!

image

Kate Winslet joacă alături de Woody Harrelson, Chiwetel Ejiofor (din filmul 12 Years a Slave), Casey Affleck (Interstellar), Aaron Paul (Breaking Bad).

image

Recent, câştigătoarea de Oscar a afişat pe covorul roşu o imagine întinerită şi o siluetă cu mult mai zveltă şi mai frumoasă, la promovarea filmului “The Dressmaker”. Actriţa are 3 copii: Mia Honey (cu fostul soţ Jim Threapleton), Joe Alfie (cu fostul soţ Sam Mendes) şi Bear Blaze (cu actualul soţ, Ned Rocknroll).



Recente pe Ok! Magazine

fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png