O fostă concurentă “MasterChef” slăbeşte vedetele. Expertă în fitness şi nutriţie, Andreea Monteiro te poate scăpa şi de 10 kilograme într-o lună

16 iulie, 2020
3 andreea jpg jpeg

Fosta concurentă “MasterChef” îşi relansează programul de slăbit şi tonifiere care a făcut-o faimoasă în mediul online, şi la care au participat până acum mai bine de 300 de femei din ţară, dar şi din străinătate – Shapes by Healthy Lab. Cu o experienţă de peste 20 de ani în lumea fitness-ului, Andreea a invitat-o şi pe NAVI, cântăreaţa care a slăbit mai bine de 30 de kilograme, să i se alăture.

La 35 de ani, Andreea, originară din Bistriţa-Năsăud, dar stabilită în Cluj-Napoca de peste 17 ani, s-a specializat, în ultimii 13 ani, atât în ţară, cât şi în străinătate, obţinând peste 20 de certificări în sfera personal training-ului şi group fitness-ului, specialitatea ei fiind antrenamentele pentru accelerarea metabolismului, antrenamentele funcţionale, fitness şi streching. Sunt participante care au reuşit, prin recomandările Andreei de nutriţie şi activitate fizică, să piardă chiar şi 10-12 de kilograme într-o lună. În mediul online, pe contul ei de Instagram, Andreea a adunat o comunitate fidelă de urmăritori, pe care îi ţine la curent cu noutăţile din viaţa ei. “Dieta Shapes poate fi adaptată fără probleme întregii familii. Într-o lună am reuşit performanţa de a pierde cu întreg grupul peste 150 de kilograme. Shapes este conceput ca un program menit să încurajeze în paralel obţinerea de rezultate şi menţinerea la cote înalte ale motivaţiei. Suntem o echipă, ne ajutăm şi sprijinim reciproc”, spune Andreea, care plănuieşte să lanseze în curând şi o carte de healthy lifestyle, cu reţete culinare proprii, regăsite şi testate în Shapes şi nu numai.

navi songs 5 jpg jpeg

Colaborarea cu Navi, cântăreaţa şi compozitoarea care a slăbit mai bine de 30 de kilograme ca urmare a operaţiei sale de Gastric Sleeve (micşorarea stomacului) din 2018, reprezintă un nou pas pe care Andreea îl face în perfecţionarea sa şi pe segmentul de consiliere nutriţională bariatrică.

Pacienţii cu o astfel de operaţie au nevoie de o altă calitate a alimentaţiei post intervenţia chirurgicală, deoarece volumul stomacului este redus, iar persoana în cauză necesită suplimentarea factorilor nutritivi. La o masă, celor care au suferit o operaţie de micşorare a stomacului nu li se recomandă un consum mai mare de 100-120 de grame de mâncare, iar numărul de calorii zilnice de care au aceştia nevoie este semnificativ redus, până la 1.000 – 1.200 de calorii/zi.

Andreea o va consilia pe NAVI pentru ca artista să aibă parte de o alimentaţie variată, echilibrată. În plus, fosta concurentă MasterChef, care a câştigat Şorţul de Aur cu o reţetă specială din sfera healthy – brownie cu sfeclă roşie – îi va da autoarei piesei “Picture Perfect” şi consiliere personalizată pentru un tonus fizic de invidiat.

“Sunt foarte încântată de colaborarea cu Andreea şi abia aştept să încep în forţă programul Shapes! După operaţie, mi-am descoperit dragostea pentru sport pentru că nu mai exista presiunea aceea imensă de a slăbi, ci doar de a mă simţi bine şi puternică în corpul meu. Îmi doresc să păstrez rezultatele pe care le-am obţinut din punct de vedere al slăbitului şi sănătăţii, dar mai ales să mă tonifiez, să câştig rezistenţă şi, de ce nu, graţie şi forţă. În Andreea am descoperit un specialist complet în nutriţie, cu studiile, dar şi pasiunea aferente, cu o atitudine sănătoasă şi echilibrată faţă de mâncare şi mişcare, un trainer care inspiră, dar şi o persoană care îţi dă senzaţia că vorbeşti cu un specialist, un prieten şi un psiholog încă de la prima discuţie. Înţeleg de ce atâtea fete şi femei au avut rezultate spectaculoase cu Shapes şi sunt onorată să mă număr printre ele!”Recente pe Ok! Magazine

Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg