O intrare în scenă WOW! Cea mai sexy apariție a lui Amal Clooney de când a devenit mamă!

Ca-n filme! Au sosit la bordul unei șalupe, în ținute de gală, pentru a lua parte la Festivalul de Film de la Veneția, acolo unde pelicula ”Suburbicon”, pe care a regizat-o și scris-o chiar George Clooney, își are premiera.

foto: Splash

O intrare în scenă cât se poate de spectaculoasă!

Amal și George Clooney au fost prezenți la o seară dedicată cinematografiei internaționale. Cei doi soți, care au devenit părinți de curând, au sosit la Festivalul de Film de la Veneția, la bordul unei șalupe.

O mămică sexy!

Mămica Amal, în vârstă de 39 de ani, care participă pentru prima oară la acest festival, a avut o apariție spectaculoasă. De fapt, e chiar una dintre cele mai sexy apariții ale sale de când a devenit mama gemenilor Alexander și Ella. Îmbrăcată într-o rochie elegantă, dar și sexy, Amal a reușit să întoarcă capetele tuturor atunci când a intrat, grațioasă, în holul Hotelului Cipriani, dar și când a coborât din barcă.

Pentru această ocazie, Amal a ales să poarte o rochie cu un croi asimetric, spectaculoasă, care-i lăsa la vedere silueta tonifiată și picioarele incredibil de lungi. E inutil să spunem că toți cei din jur au sorbit-o din priviri, iar soțul s-a arătat mai mândru ca oricând că are o așa femeie la braț. Apropo de George, actorul a îmbrăcat și el un costum foarte elegant, all black, care l-a pus într-o lumină foarte sexy. Ce să mai, sunt părinții momentului și perechea cea mai elegantă de la Festivalul de Film de la Veneția. Nu credeți?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA