O nouă concurentă întră în competiţia de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

16 noiembrie, 2021
3 bravo ai stil celebrities 4 jpg jpeg

Mellina (Madalina Dumitru) este pregătită să intre în competiţie şi să cucerească publicul "Bravo, ai stil! Celebrities" cu ţinute îndrăzneţe.

 Artista va intra  miercuri în concurs, asta după ce în Gala de sâmbătă Ioana Filimon a fost descalificată pentru încalcarea regulamentului. 

Mellina este cunoscuta publicului ca un artist complet, fiind cântăreaţă, compozitor, producător şi textier. Cunoscută pentru hitul “Poza de album” featuring Vescan, care s-a bucurat de peste 70 de milioane de vizionari pe YouTube , şi pentru colaborările cu Edward Sanda, Andrei ŞtefĂnescu, Nosfezila, Mihai Chitu, Kamara, frumoasa şatenă a iubit încă din copilarie lumina reflectoarelor. A inceput să danseze de când avea  cinci ani, pasiune pe care a urmat-o până la 23 de ani, moment în care s-a apucat de muzica. În adolesceţă a dansat în trupa Alb Negru şi de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara.

"Mi-am dorit să intru în competiţia Bravo, ai stil! Celebrities tocmai pentru că este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine.  Referitor la ceea ce mă caracterizează ca stil, nu am pus niciodată preţ pe accesorizarea hainelor. În general, nu îmi cheltuiesc banii pe haine, pentru că prefer să îi cheltui pe experienţe şi sunt, cumva, în minus, în această zonă a modei. Am venit la Bravo, ai stil! Celebrities ca să învăţ, să evoluez. Doresc să cresc şi să bucur oamenii de acasă", spune Mellina. Recente pe Ok! Magazine

udrea2 jpg
incaltaminte PNG
OKMagazine (1) (1) jpg
Nicola si Brooklyn PNG
lucian7 jpg
Buzdu2 jpg
teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
garko4 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG