O nouă ediţie OK! despre viaţa celebrităţilor dincolo de covorul roşu + CADOUL VERII

18 iulie, 2018
37403531 10156135060075189 448508114572935168 n jpeg

În cea mai recentă ediţie a revistei OK!, disponibilă la punctele de difuzare a presei din 19 iulie, vei descoperi declaraţii în exclusivitate ale vedetelor şi şedinţe foto speciale. Şi pentru că vara pare fără sfârşit dacă ne uităm la pozele din vacanţele vedetelor de la Hollywood, am „ׅapelat“ la paparazzi pentru a vedea pe unde se delectază ele .Ce-am învăţat despre vedetele de la ei, de când le urmărim peste tot? Se dau în vânt după Europa! Partea bună a acestui lucru este că-i mai uşor să dai nas în nas cu ele, dacă te afli, din întâmplare, prin zonă. Află pe unde le poţi întâlni.

image

Aflaţi pentru puţin timp în România am stat de vorbă cu Pavel Stratan şi fiica lui Cleopatra, care ne-au împărtăşit cum arată viaţa lor acum.

„Revenirea la Chişinău s-a datorat şi faptului că ai vrut să-ţi ţii copiii departe de agitaţia din Bucureşti?

Nu. N-a contat că am fost la Bucureşti, la Chişinău sau în Franţa. Ce ţine de copilărie, de locuri de joacă, de şcoală, peste tot a fost la fel pentru ei. Eu m-am simţit altfel, pentru că am avut mai puţină libertate în Bucureşti, decât în Chişinău. Aici, după două întâlniri s-a încheiat ziua, pe când acolo aveam câte patru întâlniri şi mai rămânea timp şi pentru mun­că. Trasee mai scurte, trafic mai puţin, timp mai puţin pierdut...

Pavel & Cleopatra Stratan

 Cum te simţi acum, când Cleopatra a început să-ţi ia un pic faţa?

Dar ea mi-a luat-o de mult, de când s-a lan­sat! (zâmbeşte) Cleopatra a avut întotdeauna mai mult succes decât mine, dar asta nu face decât să mă bucure, pentru că e copilul meu. De când a apărut Cleopatra, nu am mai pus atât accentul pe mine.“ ne-au declarat aceştia.

În scurta ei escapadă la Bucureşti am descoperit-o pe Doina Ciobanu, moldoveanca-revelaţie a Instagramului, care câştigă bani frumoşi din social media. Unde mai pui că e confundată, adesea, cu Kendall Jenner …În prezent, Doina trăieşte la Londra alături de iubitul ei. Citeşte în OK! interviul luat de Ioana Alina Avram:

Doina Ciobanu

Şi agentul lui Kate Moss cum a ajuns la tine?

Cu el am semnat la 19 ani. De-asta m-am şi mutat la Londra. Pe acest agent l-am cunoscut din întâmplare. Am purtat o rochie de pe Asos şi rochia s-a vândut mult în urma postărilor mele. PR-ul brandului de la care era rochia mi-a scris să mă văd cu ea când ajung la Londra. M-am văzut cu ea, iar ea era prietenă cu agentul lui Kate Moss şi ne-a făcut cunoştinţă. Lui i-a plă­cut mult de mine şi mi-a propus să semnăm un contract. Aşa a început totul...

Deci te-ai mutat la Londra, la 19 ani. A venit mama cu tine sau te-ai mutat singură?

Prietenul meu locuia deja la Londra şi m-am mutat cu el. “, a spus Doina.

Retraşi din televiziune…pentru moment şi dedicaţi total familie, Mădălin Ionescu şi soţia sa au stat de vorbă cu Ana Maria Indrecan Şimon despre noua lor viaţă:

image

De când te-ai retras, care dintre mamuţii media te-a contactat?

Multă lume. Am primit oferte şi de la staţii de nişă, m-am întâlnit şi cu oameni de la ma­rile televiziuni.

Bineînţeles, dar n-aş vrea să le dau idei al­tora. (râde) Să zicem că e vorba despre secto­rul alimentar.

Mă gândeam că poate ai investit în imobiliare. Da. Uite, când ne-am mutat aici nu era nimic, era ca la ţară, doar că era linişte. Iar acum zona a crescut foarte mult, preţurile sunt şi ele pe măsură, dar încă avem norocul să fie linişte, încă e bine.

Cristina Eu aş vrea să luăm o casă mai mare, pentru că suntem deja foarte mulţi. Am ratat un teren chiar lângă noi, cu care voiam să ne mărim curtea.

Mădălin Dar nu trebuie să stăm neapărat în Otopeni, putem locui oriunde în lumea asta. Doar există atâtea „Românii“. Din păcate, la ora asta, peste 7 milioane de români trăiesc în afara graniţelor ţării. “

Sezonul cald este în toi, aşa că nu rata revista împreună cu CREMA ANTICELULITICĂ VIVANATURA la doar 12,99 lei.

Abonează-te la ediţia tipărită a revistei “OK!” pentru a primi ştiri exclusive despre viaţa celebrităţilor. (mergi la pagina de abonamente)Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg