O nouă emisiune cu vedete şi patrupede, la Antena Stars

21 martie, 2018
 MIS4999 jpeg

Andra Trandaş şi partenerul ei de platou, căţeluşul Billy, vor găzdui un nou format de weekend, "Stăpânii vedetelor", cu vedete şi animăluţele lor.

image

Frumoasa prezentatoare Andra Trandaş şi Billy, căţeluşul care i-a fost co-prezentator în cadrul ştirilor "Star News", vor putea fi urmăriţi de cãtre telespectatorii Antena Stars într-o nouă ipostază. Începând de sâmbătă, 24 martie, de la ora 13.00, Billy va fi gazda propriei emisiuni,  intitulată sugestiv ”Stăpânii vedetelor”, patrupedul dovedind adevărate veleităţi de jurnalism monden.

Andra şi Billy, împreună cu invitaţii lor, vor putea fi urmăriţi în fiecare sâmbătă, de la ora  13.00, la Antena Stars. Dacă Billy va fi cel care va interacţiona cu animăluţele vedetelor, chestionând nu doar căţei, ci şi pisici, ţestoase, cai şi alte vieţuitoare, Andra va sta de vorbă cu vedetele în persoană pentru a afla secretele şi picanteriile din viaţa lor.

”Stăpânii vedetelor” este o emisiune nou-nouţă, cu vedete, bineînţeles, dar de data aceasta, cu acele vedete care au inima mare, care iubesc animalele din tot sufletul.  Şi eu, şi Billy ne bucurăm foarte mult că facem parte din acest proiect! Eu sunt foarte încântată pentru că am iubit enorm animalele dintotdeauna şi consider că ele există în vieţile noastre ca să ne iubească, să ne aducă zâmbetul pe buze când ajungem acasă după o zi grea şi să ne aline durerile sufleteşti când suntem supăraţi. În aceeaşi măsură însă, şi ele au nevoie de iubirea şi grija noastră! Iar cu ocazia asta vom cunoaşte patrupede, sau poate bipede sau, eu ştiu… reptilele care trăiesc sub acelaşi acoperiş cu vedetele autohtone. Billy este foarte fericit că merge la filmări, pentru că, de atâţia ani de când formăm un cuplu la TV, s-a obişnuit şi chiar se simte cel mai bine înconjurat de vedete şi camere de luat vederi”, mărturiseşte Andra Trandaş.

image

Emisiunea, care demonstrează că, de multe ori, şi oamenii aparţin animalelor de companie, nu doar invers, va cuprinde mai multe rubrici: Pet Talks – în care interviurile se desfăşoară faţă în faţă, fără perdea; Pet Fashion – despre ce se poartă în materie de ţinute şi accesorii ale animalelor de companie; Pet Beauty – pentru că orice star are nevoie de îngrijiri speciale; Pet Vet – în care sfaturile veterinarului sunt extrem de preţioase pentru că sănătatea este cel mai important lucru şi în cazul animalelor; Pet Training – ce cuprinde tehnici şi ponturi pentru cea mai eficientă dresură şi Pet World – în care animalele celebrităţilor internaţionale devin subiect monden.

Numele emisiunii este inspirat din faptul că Billy este stăpânul inimii mele şi eu, de foarte multe ori, fac lucruri pentru a şti că este fericit, iar el mă răsplăteşte cu un comportament devotat şi foarte ascultător. Vor fi şi o mulţime de surprize, aşa că-i invităm pe prietenii noştri să stea cu ochii pe noi!”, spune gazda emisiunii, Andra Trandaş.

Care sunt cei mai buni prieteni ai vedetelor, cum îşi manifestă celebrităţile de la noi dragostea faţă de animalele lor de companie, dar şi despre viaţa starurilor de dincolo de camerele de filmat, telespectatorii vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg