O nouă emisiune de fashion, la TVR2

4 octombrie, 2018
1 alina ionescu 1 jpg jpeg

Alina Ionescu ne va aduce "Zile cu stil", o nouă emisiune despre modă, lifestyle şi tendinţe de sezon.

Se numără printre cele mai elegante vedete din showbiz, iar când vine vorba despre stil, apariţiile sale primesc întotdeauna vot de încredere. De curând, telespectatorii TVR au remarcat-o la „Agenda Cerbul de Aur 2018”, iar de sâmbătă, 6 octombrie, Alina Ionescu se întoarce cu un nou proiect. Pasiunea sa pentru modă şi lifestyle este cunoscută, aşa că este gata să ne aducă în fiecare sâmbătă la TVR 2, de la ora 17.00, „ZILE CU STIL”, o serie de informaţii utile menite să ne facă viaţa mai frumoasă.

image

„Pentru a simplifica procesul de căutare, ne propunem să facem research pentru telespectatori şi să le oferim <pe tavă> informaţiile de ultim moment despre cele mai bune locaţii de călătorit, mâncat, vizitat, dar  şi a celor mai potrivite haine de achiziţionat. Cei care ne vor urmări vor afla cum să facă investiţiile perfecte, adică alegerea trend-urilor în vogă şi de calitate, indiferent dacă ele se referă la hoteluri, restaurante, designeri sau magazine. Pe scurt, vrem să vă fim consilierii şi agendă de stil! Cu aceleaşi venituri, dar şi cu ceea ce vă spunem noi, veţi vedea că nivelul vostru de viaţă va creşte. Ne adresăm telespectatorilor cu venit mediu, dar ne gândim şi la rubrici pentru cei cu venituri mai scăzute şi care pot fi interesaţi inclusiv de piaţa vestimentaţiei second hand. Îmi doresc ca toată lumea să înţeleagă că moda trece, dar stilul rămâne, de la maniere la vestimentaţie şi că putem, cu atitudinea potrivită, să adoptăm stilul de viaţă pe care ni-l dorim. Se spune că <Diamantele strălucesc şi-n noroi> şi că <Omul sfinţeşte locul>, iar eu cred în aceste vorbe. Cum, de ce şi pentru ce? Veţi afla în fiecare sâmbătă, în emisiunea <Zile cu Stil>, de la ora 17:00, numai pe TVR2”, a spus Alina Ionescu. 

Sâmbătă, prima ediţie „Zile cu stil” este o retrospectivă a celui mai mare eveniment muzical al toamnei: „Cerbul de Aur”. Pe scena Festivalului Internaţional au urcat vedete admirate şi aplaudate. Evoluţia lor artistică a entuziasmat, iar acum vom vorbi despre ele prin ochiul redactorului şef la una dintre cele cunoscute reviste, „OK! Magazine”. Jurnalista Elena Stoichiţă s-a pregătit cu informaţii noi despre Delia, Andra şi Nicole Scherzinger. Sâmbătă, la „Zile cu stil” vom mai afla ce înseamnă eleganţa în fiecare zi de la Andreea Marin, DJ Wanda, Anca Serea şi Paula Chirilă.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}