O nouă idilă pentru Leonardo DiCaprio? Fanii glumesc de zor, după ce au aflat că modelul are doar 19 ani

8 februarie, 2023
Leonardo DiCaprio, Getty jpg

Actorul de 48 de ani ar fi pus ochii pe un model de doar 19 ani, dar zvonurile nu au fost până acum confirmate.

De unde au apărut, totuși? Ei bine, starul din Titanic a stat lângă ea la un eveniment muzical și păreau foarte apropiați. Mai mult, se cunoaște deja preferința actorului pentru femei cât mai tinere, are o regulă de la care tinde să nu se abată și anume să iasă doar cu femei sub 25 de ani. Eden Polani s-ar încadra perfect, căci abia a devenit majoră în urmă cu un an. Ocazie cu care fanii și internauții au dat frâu liber comentariilor amuzante: ”Noua iubită a lui Leo e atât de tânără, încât a lipsit de la școală din cauza COVID-19.” ”Există un câine în lume care e mai bătrân decât iubita lui Leo. Gândiți-vă bine la asta.” Omul făcea referire la știrea cu cel mai bătrân câine din lume, pe nume Bobi, care are 30 de ani.

Leonardo DiCaprio este un adevărat crai și pare că nu mai contenește cu aventurile sale amoroase. De când s-a despărțit de partenera oficială Camila Morrone anul trecut în vară, la doar o lună după ce aceasta a împlinit 25 de ani, Leo alimentează constant publicațiile mondene. Întâi, s-a zvonit că are o aventură cu celebrul model Gigi Hadid, iar recent umbla vorba prin SUA că, de fapt, starul Titanic s-ar fi cuplat cu fiica lui Lorenzo Lamas, Victoria Lamas, în vârstă de 23 de ani.

Dacă e adevărat ce se spune în legătură cu Eden Polani, pare-se că Leonardo DiCaprio coboară chiar și pragul celor 20 de ani. Știrea nu e confirmată de actor și a fost prezentată cu titlu de exclusivitate în publicația PageSix. Ba mai mult, un apropiat de-ai lui Leo ar fi intervenit și ar fi declarat sursei citate că dacă stă lângă o persoană, nu înseamnă neapărat că are și o relație cu aceasta. Însă văzând-o pe Eden Polani, nu putem să nu ne gândim de unde au pornit zvonurile. Tânăra este exact genul lui Leo! Ingenuă, blondă și delicată, model și, desigur, foarte tânără!

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg