O nouă piesă de dragoste de la Vunk feat. Irina Rimes

22 august, 2017
Vunk si irina Rimes Stai langa mine jpeg
image

Stai lângă mine”, cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, “Extrovertit” după “Camera ei”, “Hai, mersi” şi “Îmbrăcaţi sau goi” (feat Alina Eremia), este prima colaborare a trupei cu Irina Rimes şi o piesă care ne încurajează să mai dăm încă o şansă iubirii.

“Credem foarte tare în puterea cuvintelor. Un singur cuvânt poate schimba o lume întreagă. Stai lângă mine pentru că orice iubire merită o nouă şansă. Acesta este mesajul piesei pe care am ales să-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, în care predomină două culori: galben şi rosu. O poveste simplă, cu două personaje care se caută prin gesturi şi priviri. Mi-am dorit să regizez eu clipul pentru piesa asta, să creez starea pe care am vrut să o transmitem vizual. Este o abordare uşor atipică a unui clip românesc, din punct de vedere al încadraturilor şi unghiurilor de filmare”, a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

"Este o piesă pe care am scris-o împreună cu Andy Bănică şi care ne-a plăcut foarte mult. Am vrut să o lansăm, iar când a apărut ocazia unei colaborări cu Vunk, am ştiut exact că “

” este piesa. Şi lui Cornel i-a plăcut de la prima ascultare şi acum ne bucurăm să vă prezentăm rezultatul final”, a spus Irina Rimes.

Stai langa mine” este cel de-al doilea videoclip al trupei Vunk, după “Sari”, ale cărui scenariu şi regie sunt semnate de Cornel ILIE.Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg