O nouă piesă de la 3 Sud Est, în anul aniversar #20

5 iulie, 2017
3 sud est am dat tot jpeg
image

Odată cu împlinirea celor 20 de ani de activitate, băieţii de la 3 Sud Est se află în turneul aniversar #20. Turneul se desfăşoară din ianuarie până la sfârşitul anului, şi are loc pe litoral, dar şi în mai multe oraşe din România. Pentru începutul anului 2018, băieţii pregătesc un nou album, de pe care face parte şi noua piesă, “Am dat tot”. O piesă romantică inspirată de amintirile şi poveştile de dragoste trăite, pusă în scenă de doi îndrăgostiţi care încearcă să se regăsească.

“Este o piesă ce are la bază anumite întâmplări din viaţa noastră, însă nu din acest moment, ci din trecut. Ca în orice relaţie, există suişuri şi coborâşuri, dar atunci când iubeşti cu adevărat şi te implici, ai toate şansele să găseşti fericirea. Noi suntem foarte bucuroşi că lansăm piesă şi videoclipul ‘Am dat tot’ şi sperăm din tot sufletul să vă placă!”, declara Laurenţiu Duţă.

Anul trecut, trupa a lansat single-ul de succes şi clipul “Cine eşti?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV şi radio şi a generat peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Tot în 2016, băieţii au lansat piesă “Adio”, iar în 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul “Mai stai”, care a adunat aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

Trupa 3 Sud Est a revenit în muzică în 2014 odată cu lansarea hitului “Emoţii” – piesă anului în România, cea mai difuzată piesă pe radio şi TV, conform MediaForest. Ulterior, băieţii au susţinut două mega-concerte la Sala Palatului (2014, 2015) şi numeroase concerte în ţară şi străinătate.Recente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin