Oana Ioniță, operată de urgență. Ce a pățit vedeta

30 septembrie, 2022
oana ionita3 fb jpg

Oana Ioniță a ajuns la spital cu ruptură de menisc și a fost operată de urgență. Vedeta s-a luptat cu niște dureri îngrozitoare, dar speră să poată dansa cât de curând.

„Mă bucur că am luat hotărârea asta. E bine să faci operația când e cazul. Cu cât stăteam mai mult, cu atât se amplifica situația. Meniscul este o zonă cartilaginoasă care nu se reface și se poate intampla să fie din ce în ce mai rău”, a mărturisit Oana la Antena Stars.

„A fost o prostie, am făcut niște căderi pe vârfuri întoarse și soțul chiar îmi spunea la un moment dat, ‘Băi, mai uită-te și în buletin’. Am făcut niște poze cu niște voaluri în spate și voiam să fie expresive și pentru asta m-am lăsat pe vârfuri de mai multe ori. M-am aruncat pur și simplu pe jos, era ciment. Pe moment n-am simțit, dar în seara respectivă n-am putut să mai mișc deloc piciorul. La operație nu m-a durut atât de tare cum m-a durut atunci când mi l-am rupt. Sunt niște dureri îngrozitoare, nu poți să-ți imaginezi”.

Acum, după intervenție, Oana Ioniță trebuie să țină cont de câteva reguli. "Zece zile nu am voie să îndoi piciorul și să îl pun jos".Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg