Oana Paveluc: „Abia aştept să mă întorc acasă“

24 august, 2010

Deşi nu a intrat în topul celor mai frumoase 15 femei din lume, Miss Universe România spune că a trăit o experienţă interesantă în America.

Deşi nu a intrat în topul celor mai frumoase 15 femei din lume, Miss Universe România spune că a trăit o experienţă interesantă în America.

„Au fost mai bine de trei luni în care am avut în jurul meu multă frumuseţe feminină. Din păcate uneori numai la exterior, pentru că interiorul unor fete mi-a lăsat un gust amar. Noaptea trecută am luat-o ca pe o experienţă pur şi simplu. Am dansat şi am râs chiar şi după ce am văzut că nu sunt în top 15. S-a organizat o petrecere pentru toate concurentele, dar eu nu am putut intra. Nu am 21 de ani şi nu s-a putut face o excepţie. Deşi fusesem invitată, nu m-am putut înţelege cu cei de la intrare în club. Aşa că am rămas în holul hotelului, unde a fost mai plăcut decât în club. Timp de două ore şi jumătate am dat autografe şi am făcut poze. Asta m-a pus pe picioare. Acum am ajuns în cameră şi îmi fac bagajele. Dimineaţă eliberez camera, iar la prânz am avion spre Atlanta, unde voi avea o prezentare la un târg de modă. Urmează să mă întorc pentru două zile în Las Vegas, iar apoi plec în Los Angeles pentru alte trei zile. După aceea, voi veni în sfârşit acasă. Abia aştept să stau la o terasă în Braşov cu prietenii mei. America e interesantă şi organizată, dar pentru mine România este acasă“, a declarat Oana pentru ziarul Click!.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg