Oana Paveluc n-a putut dormi înainte de finală

23 august, 2010

Frumoasa va reprezenta România în ultima etapă a grandioasei competiţii, în această noapte. Ea va concura alături de alte 83 de candidate la titlul de cea mai frumoasă femeie din lume.

Frumoasa va reprezenta România în ultima etapă a grandioasei competiţii Miss Universe, în această noapte. Ea va concura alături de alte 83 de candidate la titlul de cea mai frumoasă femeie din lume.

Oana Paveluc a povestit pentru ziarul Click! că nu a putut dormi deloc din cauza emoţiilor care nu i-au dat pace cu două nopţi înainte de marele eveniment. Tânăra a reuşit să se liniştească şi să-şi recapete forţele doar după întâlnirea cu Donald Trump. „Nu am dormit de mai bine de 36 de ore, dar mă simt plină de energie. Cu două seri în urmă am fost într-un club cu celelalte fete şi am mai uitat puţin de tensiune, iar noaptea nu am putut dormi şi am stat aproape patru ore în faţa oglinzii încercând să-mi aranjez părul pentru întâlnirea cu Donald Trump”, a povestit Oana pentru Click!.

După obositoarea noapte, fetele au avut iar repetiţii pentru marea finală, iar câteva ore mai târziu a avut loc întâlnirea cu miliardarul american. „Am avut mari emoţii, mai ales că mă uitam la celelalte fete şi parcă erau mai stresate decât înaintea semifinalei. Dar tensiunea a trecut repede imediat ce în sală a intrat Donald Trump. Destins, glumeţ şi foarte atent la ceea ce am avut de spus fiecare despre ţara ei, ne-a urat succes fiecăreia şi o carieră cât mai frumoasă în modeling indiferent de rezultatele din finală”, a mai spus Oana care a recunoscut că are din nou probleme cu somnul deoarece mai sunt doar câteva ore până la finală.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg