Oana Roman a ajuns cu fetița la spital. Ce a pățit Isa

29 iulie, 2022
roman91 jpg

Oana Roman și Marius Elisei s-au speriat îngrozitor după ce fetița lor a început să se simtă rău și au ajuns de urgență la spital. Isei i s-au recoltat mai multe analize și, după câte se pare, are o infecție bacteriană.

“Isa a făcut o alergie, a cărei cauză nu o cunoaște. Nu s-a simțit bine, așa că am ajuns la spital să vedem care e cauza stării ei. Mulțumesc pentru toate mesajele legate de Isa. A ieșit negativ la testul covid și de streptococ, nu pare a fi ceva contagios, poate fi ceva bacterian. I-au luat analize.  Mă duc în oraș să îi cumpăr medicamente. Analizele de sânge au arătat că are o infecție bacteriană. Din păcate, trebuie antibiotic, pentru că valorile de proteină reactivă sunt foarte mari”, a dezvăluit vedeta pe o rețea de socializare.

roman8 jpg

Oana și Marius au fost aproape de despărțire de curând.

“Am ajuns într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte mult să fiu liniștită. Muncesc ca un câine, de dimineața până seara, și mă zbat în fiecare zi să fac proiecte noi, să dezvolt proiecte noi sau să găsesc proiecte noi. Asta presupune ca eu să mă duc să vorbesc, să mă întâlnesc. Eu nu pot să stau să mă justific în fiecare minut și în fiecare oră pentru toate lucrurile astea. Principalul meu scop este să o cresc cum trebuie pe Isabela. Amândoi muncim ca viața noastră să fie bună, dar munca mea presupune multe relații", a spus ea la Antena Stars.

"Eu am încercat foarte mulți ani să-i explic, să mă mulez și să-i accept niște lucruri, dar nu se poate. Noi am vorbit de-a lungul anilor, dar am senzația că vorbesc doar eu și mă ascult singură. De ziua mea eu am făcut și am organizat tot, dar am obosit. Sunt foarte multe momente în care e și ok, câteva zile, dar lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot. Eu n-am luat nicio hotărâre deocamdată", a mai spus ea în emisiunea lui Dan Capatos.



Recente pe Ok! Magazine

Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg