Oana Roman: ”Am avut o perioadă foarte grea, eram singură, fără prieteni”

31 martie, 2018
oana roman catel jpeg

Invitată în emisiunea ”Stăpânii vedetelor”, fiica lui Petre Roman povesteşte despre perioadele dificile din viaţa ei, dar şi despre dragostea pe care atât ea, cât şi fetiţa şi soţul ei le-o poartă lui Bubble, căţelul familiei.

image

Andra Trandaş, prezentatoarea emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars, merge de această dată acasă la Oana Roman, pentru a vorbi despre pasiunea lor comună, căţeii.

Oana are în prezent un căţel pe nume Bubble, pe care ea şi familia ei îl iubesc foarte mult. Acesta nu este însă primul animal de care Oana Roman este foarte ataşată, ea are o întreagă istorie legată de minunaţii patrupezi.

”Eu mi-am dorit un câine dintotdeauna. Cât am stat la bloc, înainte de Revoluţie,  mama nu a vrut să am un animal. Poate singurul avantaj pe care l-am avut când ne-am mutat la casă, ăsta a fost, că am putut să-mi iau un câine. Spun că ăsta a fost singurul avantaj pentru că mie nu mi-a plăcut deloc că ne-am mutat, mă simţeam foarte singură, fără prieteni. Perioada de după Revoluţie a fost una foarte grea pentru mine, eu nu mai aveam prieteni, eram ruptă de lume şi ai mei aveau foarte multă treabă. Aşa că am fost foarte bucuroasă când mama m-a lăsat să-mi iau un câine”, mărturiseşte Oana Roman.

Despre perioadele dificile din viaţa ei, dar şi despre dragostea pe care atât ea, cât şi fetiţa şi soţul ei le-o poartă lui Bubble, Oana Roman vorbeşte la Antena Stars, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”. Alături de Oana se află atât micuţa Isabela, cât şi soţul ei Marius.

image


Recente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg