Oana Roman, decizie de ultimă oră în privința Mioarei Roman

29 noiembrie, 2022
Oana si Mioara Roman jpg

Oana Roman și-a schimbat pe neașteptate decizia în privința mamei sale. Vedeta o readuce pe Mioara Roman în primul centru unde a stat prima oară, dar de unde alterior a mutat-o.

„Am primit multe mesaje referitor la mama, pentru că toată lumea mă întreabă despre ea. Mama este stabilă, e bine, recuperarea ei a decurs extraordinar. În principiu, cât mai curând, probabil chiar săptămâna asta, dacă nu cel mai târziu săptămâna viitoare, se va întoarce acolo unde ea a stat mai bine de un an și unde este așteptată cu brațele deschise. Oamenii de acolo au avut foarte mare grijă de ea și au salvat-o de câteva ori în acest an. Probabil că o să facem mutarea înapoi cât de curând, sper să fie foarte bine până atunci', a spus Oana Roman pe Instagram.

Vedeta are convingerea că cea care i-a dat viață a făcut progrese uriașe în tot acest timp.

„A vrut să meargă doar cu mine în cameră, fără infirmieră. I-am zis să o țin de braț, dar a vrut să mă țină ea. Și așa, fără să fie sprijinită, a putut să meargă. Înainte nu se ridica din pat, iar acum merge singură. A ajuns să facă două ore de kineto, ceea ce este foarte mult, mai ales pentru vârsta ei. Progresul este vizibil. Nu vreau să fac reclamă nimănui, dar le mulțumesc oamenilor care m-au ajutat. Prin voința lui Dumnezeu ei mi-au ieșit din cale, oamenii de la centru, unde se va reîntoarce', a spus Oana Roman la Antena Stars.

Fiica lui Petre Roman a avut și câteva cuvinte și pentru cei care au criticat-o că și-a internat mama într-un azil. “Vă spun eu, e plin de vedete care au părinți în centre pentru bătrâni în România, dar le e rușine să spună. Mie nu îmi este rușine și sunt foarte liniștită și împăcată cu decizia mea”, a mai spus vedeta pe o rețea de socializare.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg