Oana Roman, din nou aproape de divorț? „Iubirea nu mai e suficientă. Nu sunt fericită nici eu, nici el“

16 iunie, 2022

Fiica lui Petre Roman trece din nou printr-un moment de cumpănă în căsnicia sa. Oare va avea tăria să treacă peste diferențele dintre ea și Marius Elisei?

Oana Roman si Marius Elisei divort (1) jpg

Nu ne așteptam s-o revedem pe Oana Roman povestind din nou, pe canapeaua lui Dan Capatos de la „Xtra Night Show“, despre neînțelegerile dintre ea și soțul său, Marius Elisei. Cel puțin, nu atât de curând după împăcarea lor, după o separare care părea să fi clarificat între ei anumite lucruri și să mai fi nivelat niște diferențe.

Dar iată că, la 8 ani de când au decis să-și unească destinele și după o relație ca un roller coaster, Oana Roman a ajuns din nou în punctul în care spune „Nu mai pot“.

Oana Roman si Marius Elisei divort (3) jpg

"Am ajuns într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte mult să fiu liniștită. Muncesc ca un câine, de dimineața până seara, și mă zbat în fiecare zi să fac proiecte noi, să dezvolt proiecte noi sau să găsesc proiecte noi. Asta presupune ca eu să mă duc să vorbesc, să mă întâlnesc. Eu nu pot să stau să mă justific în fiecare minut și în fiecare oră pentru toate lucrurile astea. Principalul meu scop este să o cresc cum trebuie pe Isabela. Amândoi muncim ca viața noastră să fie bună, dar munca mea presupune multe relații", a spus ea în emisiunea „Xtra Night Show“, de pe Antena Stars.

De vină ar fi diferențele dintre ea și partenerul său de viață și unele probleme mai vechi din relația lor, pe care Marius Elisei pare să le ignore.

"Eu am încercat foarte mulți ani să-i explic, să mă mulez și să-i accept niște lucruri, dar nu se poate. Noi am vorbit de-a lungul anilor, dar am senzația că vorbesc doar eu și mă ascult singură. De ziua mea eu am făcut și am organizat tot, dar am obosit. Sunt foarte multe momente în care e și ok, câteva zile, dar lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot. Eu n-am luat nicio hotărâre deocamdată", a mai spus ea în emisiunea lui Dan Capatos.

Oana Roman si Marius Elisei divort (2) jpg

"Eu cu mine sunt foarte bine, pentru Isa nu este ok ce se întâmplă, dar nici să trăiască într-o casă în care atmosfera nu e ok. Eu nu voi renunța la demnitatea mea. Trebuie să găsesc o formulă ca acest copil să nu sufere. (...) Nu-mi doresc un conflict cu el. Acum un jumătate, când ne-am despărțit el nu mai voia să vorbim deloc, dar când e un copil la mijloc nu poți să faci asta. Este o realitate pe care eu nu am vrut să o accept, dar suntem două persoane total diferite, crescute diferit. Eu l-am iubit real pe el, și el pe mine, dar iubirea nu mai e suficientă. În acest moment nu sunt fericită nici eu, nici el", a mai declarat Oana Roman.

A doua zi, prinsă de jurnaliști la un eveniment, Oana părea mult mai bine, dar a spus că a preferat să vorbească despre neajunsurile din mariajul său pentru că o consideră "o formă de terapie pentru mine, să nu mai țin în mine lucruri pe care eu cred că oamenii care mă urmăresc trebuie să le știe, ca să înțeleagă de ce poate în anumite zile nu am cea mai bună formă. Mă simt eliberată și mult mai calmă". 

Întrebată ce o deranjează cel mai tare într-o relație, Oana Roman a spus că "lipsa de încredere și acuzele pe nedrept".

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg