Oana Roman și-a scos la vânzare vila. Ce a determinat-o să ia această decizie

28 septembrie, 2022
oana roman2 facebook jpg

Și-a dorit-o mult și a făcut multe investiții ca să ajungă la forma în care se află astăzi, dar acum renunță la ea. Oana Roman își vinde vila din Pipera Tunari.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro. Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, a scris Oana Roman pe o rețea de socializare.

Vedeta s-a plâns de facturile mari care îi vin la current. “Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă”, spunea ea pentru Fanatik.

Oana Roman vrea să se mute într-o casă mai mică. “Acum nu mai avem nevoie de atâta spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, că întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neaparat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Încerc să mă organizez. Nu este ușor pentru nimeni. Plus că eu am acum niște cheltuieli enorm de mari în plus, pentru că am o groază de chestii pe care trebuie să le plătesc pentru mama. O infirmieră în plus, trebuie să plătesc un kinetoterapeut în fiecare zi și altele. Cheltuielile noastre oricum s-au mărit, iar veniturile nu au crescut. Merge prost, totul merge foarte prost”.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg