Oaspetele nepoftit, care îi poate strica nunta lui Tiffany Trump. Mulți invitați și-au anulat deja prezența

11 noiembrie, 2022
Tiffany Trump  (3) jpg

Weekendul acesta este programată în SUA mare nuntă, mare. Mezina fostului preşedinte american, Tiffany Trump, urmează să se căsătorească cu tânărul om de afaceri Michael Boulos.

Cei doi s-au logodit în ianuarie 2021, dar nu s-au grăbit să organizeze nunta. Astfel că abia acum, la un an şi jumătate de când a primit inelul de logodnă şi la o lună după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 29 de ani, Tiffany a avut parte de o petrecere a burlăciţelor, pusă la cale de sora ei mai mare, Ivanka Trump, şi de cumnata sa, Lara Lea Trump (soţia lui Eric Trump).

Doar că există un oaspete nepoftit, care le poate strica toate planurile la modul cel mai urât. Uraganul Nicole înaintează vertiginos spre Florida, locația în care Tiffany Trump are programată nunta.

Din păcate, Uraganul Nicole a fost clasificat de gradul 1 și este așteptat în orice moment în Florida, în timp ce, relatează presa mondenă americană, Tiffany simte că-și pierde mințile și nu știe cum să gestioneze situația.

Practic, la ora actuală, fiica cea mică a lui Donald Trump nu știe dacă se va mai mărita în weekend sau nu. Uraganele sunt frecvente în această parte a Statelor Unite, așa că probabil se va găsi un plan de rezervă.

Masa și dansul sunt programate în Florida, la clubul Mar-a-Lago al lui Donald Trump, unde au loc, de obicei, toate evenimentele mari de familie. Și este și locația unde în urmă cu o săptămână fetele Trump au dat petrecerea burlăcițelor.

Potrivit unei surse a publicației PageSix, pe Tiffany Trump o exasperează incertitudinea în care se află momentan.

Luxoasa proprietate, ultraexclusivistă a fost evacuată de miercuri, iar personalul trimis acasă. ”Tiffany încă este acolo. Mulți invitați își luaseră toată săptămâna ca să petreacă, iar asta le dă complet peste cap planurile. Trebuia să fie ceva top-luxury, însă e un fiasco”, a mai spus sursa pentru publicația citată.

Se pare că locația este închisă până vineri. Vineri era programată o cină de bun venit, însă nu se știe dacă va mai avea loc. Tiffany e cu nervii întinși la maxim!

Multe evenimente s-au anulat și cei ajunși la locație sunt blocați înăuntru. Alții și-au anulat participarea.

Prognozele meteo nu arată că vijelia va lovi  Mar-a-Lago, dar se așteaptă vânt intens și ploi în zonă. O sursă a dezvăluit tot PageSix că erau așteptate în jur de 500 de persoane, de peste tot din lume. ”Logodnicul său provine dintr-o familie foarte înstărită și vor să fie prezenți toți prietenii, de peste tot. Unii invitați au sosit deja și sunt blocați la locație, alții e posibil să nu ajungă.” CNN a anunțat joi că peste 1300 de zboruri au fost anulate.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg
featured image jpg
Okmagazine ro (2) jpg
persoane in sala de fitness 1119522776 jpg
Cu și despre femei Lucruri benefice pentru corpul tău în care merită să investești bani jpg
shutterstock 668593321 jpg
Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg