Obiceiul de prost gust la care Mariah Carey nu vrea să renunțe!

Citeste tot despre:

, ,

Face ce face și tot ajunge în atenția criticilor de modă! Mariah Carey refuză să asculte sfaturile stiliștilor și-și păstrează stilul vestimentar, chiar dacă nu o avantajează deloc. Mai mult de atât, artista nu e dispusă să renunțe la un anume accesoriu, deși nu se potrivește în nicio ținută dintre cele etalate recent.

Mariah Carey și Bryan Tanaka, ieri seară

Știm trei lucruri despre Mariah: nu mai are silueta din tinerețe, are un stil vestimentar extravagant și depășit, și nu renunță la dresuri, indiferent de încălțările purtate sau ținuta aleasă. Da, acesta este detaliul predominant în ținutele alese de artistă, de care nu se dezice nici chip, chiar dacă alege să poarte sandale decupate în față.

Dresurile au fost o alegere neinspirată

Deși mulți stiliști spun că nu există nicio scuză pentru a purta dresuri la sandale sau la o rochie de seară, Mariah Carey nu ține cont de aceste reguli stilistice și sfidează orice normă a bunului gust.

Așa a apărut și aseară, pe când lua cina cu mai tânărul ei iubit, dansatorul Bryan Tanaka, în Boston. Mariah purta o rochie de seară, elegantă, mult prea strâmtă, care îi lăsa la vedere decolteul, dresuri de o nuanță total diferită față de cea a pielii ei, sandale deschise și bijuterii aurii. Mda, ce să mai spunem…

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA